PS4 Türkçe YAMA Shadow Warrior 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Shadow Warrior 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,401 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 56 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Shadow Warrior 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan feciman

feciman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2013
134
17
18

Sevgili mcpsp üyeleri, Shadow Warrior 2 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren ve tool konusunda desteklerini esirgemeyen HE Software ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama çalışmalarında kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. PS4 portunu da beraber yaptık. Yama ile uyumlu olan oyunu paylaştım, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark.

OYUNU ÇEVİREN EKİBE DESTEKTE BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA, AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK KENDİLERİNE DESTEKTE BULUNABİLİRLER :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
-- HE Software --
Harun ERCAN
Hasan Gökcan KAHRAMAN
Süleyman Tomruk

Dil Bilgisi ve İmlâ Kontrol
Harun ERCAN
Kumru

TOOL
HE Software

PS4 PORT VE DÜZENLEME
Harun ERCAN