PS5 Yardım Shadowmount plus haricide ssd nasil oyun oynanir

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan Shadowmount plus haricide ssd nasil oyun oynanir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 125 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Shadowmount plus haricide ssd nasil oyun oynanir
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
186
76
28
37
Merhaba mevcutta 10.1 cihaz icinde autoloader var y2jb etahen 2.5 olarak itemzflow ile oyun yüklüyorum ve oynuyorum
Harici ssd kullaniyorum oyunlari direk oradan oynuyorum cok merak ettigim soruma yardimci olacaklar varmi acaba

shadowmounta gecmek istiyorum gecisim nasil olcak?

shadowmount ile nasil oyun oynarim?

harici ssd deki oyunlari otomatik gorecekmi yoksa bir dosya acip oradami gosterecegiz?

shadowun calismasi icin etaheni silcezmi?

birbirleri ile cakisiyormu en onemlisi bu?

cihaz icine yuklemeden harici ile oyunlari acmak istiyorum

varmi yardimci olacak veya rehber videosu?

bu soruyu sorma amacim 13.60a ilerde gecil shadow kullanmak.
Yoksa 10.1 y2jb itemzflow ile bir sorunum yok

teşekkürler şimdiden

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,652
14,575
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Shadowmountplus için etahen'e gerek yok, ama isterseniz kullanırsınız. Ben kstuff+shadowmountplus olarak kullanıyorum.

ps5_autolader klasörüne shadowmountplus.elf dosyasını atacaksınız, autoload.txt'yede shadowmountplus.elf yazıp kaydedeceksiniz. Aynı şekilde kstuff kullanmıyorsanız onuda aynı şekilde yapacaksınız.

Oyunları haricide homebrew dahilide daha/homebrew'e atacaksınız. Atıp shadowmountplus'ı çalıştırdığınızda oyunlar ana ekrana gelecek.

Sürüm yükseltmenizi önermiyorum, tabiki tercih kullanıcınındır.

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
186
76
28
37
Kstuff kullaniyorum otomatik kuruyor.ama autoloaderin icinde kstuff dosyası bulamadım yok yani.
Shadowmountu bu yeni cikan 13.60 webkit yonetimi ile yuklemeyi dusunmustum o sekil yapsam saglikli olurmu? Mevcut autoloaderimi pek bozup kurcalamk istemiyorum.

haricide soylediginiz dosya ismi olmasimi gerekiyor onun icindemi olacak oyunlar?
Oyunlarin ismini ben adlandirmistim bu sekilde oyunlari gorecekmi tararken ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica itemzlow a girip oyunlari taratiyordum. Shadow kurunca ana ekrana shadow programimi gelecek tarama yapmam icin?

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,652
14,575
113
Siteye Git
Etahen kullandığınız için içerisinde kstuff'da var diye biliyorum o yüzden kstuff aktif oluyordur. Autoloader'ı bozmak istemiyorsanız harici diske autoader klasörünü atarsınız, harici disk takılı şekilde youtube'dan kırarsınız.

Benim hazır yedek autoloader klasörüm bunu harici diske atıp youtube'ı çalıştırın, yüklemeyi hariciden yapın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Memnun kalmazsanız yine eski yöntem kırmaya devam edersiniz. Etahen yok benim dosyada onuda ekleyebilirsiniz isteğe göre.

Shadowmountplus otomatik tarıyor sizin taratmanıza gerek yok.

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
186
76
28
37
Etahen kullandığınız için içerisinde kstuff'da var diye biliyorum o yüzden kstuff aktif oluyordur. Autoloader'ı bozmak istemiyorsanız harici diske autoader klasörünü atarsınız, harici disk takılı şekilde youtube'dan kırarsınız.

Benim hazır yedek autoloader klasörüm bunu harici diske atıp youtube'ı çalıştırın, yüklemeyi hariciden yapın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Memnun kalmazsanız yine eski yöntem kırmaya devam edersiniz. Etahen yok benim dosyada onuda ekleyebilirsiniz isteğe göre.

Shadowmountplus otomatik tarıyor sizin taratmanıza gerek yok.
Anladim yani anamenude shadowmount diye bir sekme yok itemfloz gibi.
Oyunlarimin dosyalarini ben hep isimlemdirmistim kolay bulmam icin. Sanirim ismi degismis klasorleri shadow bulmuyor dogrumudur? Bulmasi icin oyunun bulundugu klasor ismi sadece oyunun kodumu olmali?

sizin verdiginiz dosyada kstuf en son surummu? Bunlari niye soruyorum webkitteki hepsi son surum benim amacim internete baglamadan webkit ile ugrasmadan manuel benim yapmam.

anladigim kadari ile diyorsunuzki dahilideki autoloaderi kaldirin ve sizin verdiginizi hariciye atin?

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,652
14,575
113
Siteye Git
Hayır yok arkaplanda çalışıyor. Oyun isimleriyle alakalı bir sıkıntı olmadı ama Klasör olarak kullanmıyorum ben çevirip kullanıyorum genelde.
Evet son sürüm kstuff ve shadowmountplus.

Dahilidekini kaldırmanıza gerek yok harici diske atıp deneyebilirsiniz memnun kalmazsanız hariciden silersiniz. Dahilideki dursun.