PS5 Yardım Shadowmountplus Türkçe Çeviri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde lostgem tarafından oluşturulan Shadowmountplus Türkçe Çeviri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 163 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Shadowmountplus Türkçe Çeviri
Konbuyu başlatan lostgem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan utkubrs

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
255
94
28
Shadowmountplus'ın geliştiricisi Drakmor belli diller için çeviri yapmış arasında Türkçe'de var. İngilizcesi iyi olan biri varsa
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
buradan iletişime geçebiliirler.

"I need help translating messages into various languages. If your native language is on the list, please check the text for accuracy, and if you find any errors, please submit a pull request or send me the corrected version.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Test build -
"

utkubrs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
213
177
43
Çok bir espirisi yok metinler Türkçe çıkıyor. Oyun yüklendi, kütüphaneye eklendi vs..

Derlerdim kullanmak isteyen indirebilir, cihaz dili Türkçe olmalı.