PS5 HACK ShadowMount v1.3 Beta Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan ShadowMount v1.3 Beta Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,135 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı ShadowMount v1.3 Beta Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
290
70
28
60
Ben versiyonu yükseltip kırma işlemini yapıcam. Burada tam olarak ne yapmamız lazım başlarken?

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
VoidWhisper tarafından ilk beta sürümü 1.2 olarak yayınlanan ShadowMount, jailbreak yapılmış PS5 konsolları için arka planda çalışan, tamamen otomatikleştirilmiş, bağımsız bir programdır. Dahili ve harici depolama alanlarından oyun dosyalarını otomatik olarak algılar, bağlar ve yükler.

ShadowMount, manuel yapılandırma veya harici araçlara (DumpRunner veya Itemzflow gibi) olan ihtiyacı ortadan kaldırarak oyun kurulum sürecini basitleştiren, tamamen otomatik bir eklentidir. ShadowMount, Kstuff v1.6.7 çalıştıran tüm jailbreak yapılmış PS5 yazılımlarını destekler.

Özellikler :

- Tamamen otomatik kurulum: menü yok, tıklama yok. ShadowMount depolama alanınızı analiz eder ve oyunları otomatik olarak kurar.
- Ek bir uygulama gerekmez: kurulum işlemleri için Itemzflow, webMAN, DumpRunner, DumpInstaller, WebSrv veya Homebrew Store'a olan ihtiyacı ortadan kaldırır.
- Otomatik varlık yönetimi: Varlıkları otomatik olarak yönetir, böylece dosyaları başka araçlar aracılığıyla kopyalama ihtiyacını ortadan kaldırır.
- Çalışır durumdayken disk değiştirme desteği: Sistem kararsızlığına yol açmadan disklerin bağlantısının kesilmesini ve yeniden bağlanmasını sorunsuz bir şekilde yönetir.
- Toplu işlem: Saniyeler içinde onlarca oyunu aynı anda tarayıp kurabilme özelliği.
- Akıllı algılama: Başlangıçta önceden yüklenmiş oyunları akıllıca algılar ve sorunsuz bir başlatma sağlamak ve aşırı yüklenmeyi önlemek için bunları yok sayar.

Görsel geri bildirim:

- Sistem bildirimleri: Yeni kurulumlar için müdahale gerektirmeyen durum güncellemeleri.
- Gelişmiş mesajlar (isteğe bağlı): "Oyun yüklendi" onayını veren grafiksel açılır pencereler.
- Not: Bu özellik [uygulama/yazılım adı] notify.elf gerektirir. Daha temiz, açılır pencere içermeyen bir deneyim tercih eden kullanıcılar için ayrı bir yük olarak saklanmaktadır.

Y2JB'nin otomatik yükleme özelliğiyle çalışan bu zararlı yazılım, PS5 oyun dosyalarını analiz eder ve kurar. Dosyalar yeniden başlatmanın ardından veya uyku modundan sonra çalışır. Dosyaları FTP veya harici bir sürücüye kopyalayın; ShadowMount bunları otomatik olarak yapılandıracaktır. Tüm USB cihazlarını, dahili ve harici sürücüleri, homebrew uygulamalarını ve etahen/games klasörünü tarar.

Düzenleme 09.01.26:

İndir:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Arkasaslar birsey soracam simdi benim cihazda 2tb ssd var onun içine ps4 ps5 oyunlari koyabilirmiyim içinde kalarak yani ole oluyormu yani ps4 gta 5 var mesela grafik olarak ps5 gta 5 daha iyidir diye düşünüyorm çok oynadığım bir kaç oyun var ps5 oyunlarinda onlari degistireyim diyorm böle birsey varmi yoksa ssd ayri mi olmasi gerek ps4 ile ps5 oyunlarinda yardimci olacak varmi teşekkürler

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43
Gerçekten muhteşem oldu, etahen plugins klasörüne atın debug settingsten aktif hale getirin bu kadar.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Etahen bunda yok galiba sonra lazım olurmuki bide
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkasaslar birsey soracam simdi benim cihazda 2tb ssd var onun içine ps4 ps5 oyunlari koyabilirmiyim içinde kalarak yani ole oluyormu yani ps4 gta 5 var mesela grafik olarak ps5 gta 5 daha iyidir diye düşünüyorm çok oynadığım bir kaç oyun var ps5 oyunlarinda onlari degistireyim diyorm böle birsey varmi yoksa ssd ayri mi olmasi gerek ps4 ile ps5 oyunlarinda yardimci olacak varmi teşekkürler
Ps5 oyunlarına özel klasör yapalirisin ama hem karışmaz ama ps4 oyunlarını direk içine atarsan sorun olmaz

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
Etahen bunda yok galiba sonra lazım olurmuki bide

Ps5 oyunlarına özel klasör yapalirisin ama hem karışmaz ama ps4 oyunlarını direk içine atarsan sorun olmaz
Demek istedigim ssd var ekstra koydugum icinde 2tb buna ps4 ps5 oyunlari koysan sorun olurmu ps5 oyunu 4veya 5 tane var zaten oyüzden ayni ssd iki sistem oluyormu kesin cevap lazim yoksa indirmeler çöp olur uğraşmak cabası

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43
Demek istedigim ssd var ekstra koydugum icinde 2tb buna ps4 ps5 oyunlari koysan sorun olurmu ps5 oyunu 4veya 5 tane var zaten oyüzden ayni ssd iki sistem oluyormu kesin cevap lazim yoksa indirmeler çöp olur uğraşmak cabası
Sorun olmaz biri pkg zaten 1 veye 2 dosya oluyor ps5 dekiler bir klasör zaten karışmaz

bazı oyunlar geliyor bazıları gelmiyor sizlerde de öylemi

Son düzenleme:

ces2424

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2025
59
28
18
Sorun olmaz biri pkg zaten 1 veye 2 dosya oluyor ps5 dekiler bir klasör zaten karışmaz

bazı oyunlar geliyor bazıları gelmiyor sizlerde de öylemi
buradaki işlemide yapacaksınız, gelmeyen oyunları hombrew klasörünün içerisine atın, sonra videoki işlemleri yapın, tüm oyunlar gelmiş olur,

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Ben şimdi denedim.
Oyunlar direkt geliyor ekrana giriş yapıyoruz.
Kstuff 1.6.7
Etahen 2.5B
ile beraber şahane kombin oluyor.
Merhaba kstuff 1.6.7 yi nasıl yapıyoruz acaba. Bende bu programı kullanmak istiyorum. Etaheni 2.5b yaptım ama kstuff u tam anlamadım. İnternette yaparken autoloader in içine atıyor.txt içindeki ismi de kstuff diyerek dosya ismiyle aynı yapıyor.ama autoloader in içindeki etahen dosyasını siliyo. Tam anlamadım:) etaheni silmiş olmuozmu böle yapınca.
Data/etaHEN in içine koymak lazımmış galiba

Ben beceremedim :) kopyaladım sonra ayarlar etahen içinde açtım.hiç taramıyo.baştan başlatıp kırdığımda ps5 oyununa bastığımda ana menüdende açmadı.

Son düzenleme:

ces2424

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2025
59
28
18
ipucu vereyim, ftpden hızlı dosya aktarmak için autoload.txt dosyasını bu şekilde düzenleyin

etaHEN-2.5B.bin
shadowmount.elf
websrv-ps5.elf
ftpsrv-ps5.elf

localipadresiniz:2121 portu üzerinden ftp den hızlı dosya aktarımı yapabilirsiniz.

ayrıca kstuff son surumunu data/etahen klasörünün içine atın. sistemi yeniden başlatın tüm ayarlarınız otomatik uygulanacak.