PS2 OYUN Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde Patriots Çeviri tarafından oluşturulan Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,641 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026
Konbuyu başlatan Patriots Çeviri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muyokim

bitsemender

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2026
2
0
1
@muyokim @bitsemender

Yama V1.1 sürümüne güncellenmiştir.
Güncelleme ile çökme sorunları düzeltilmiştir.
Türkçeye uyumlu olursa güzel olur
yada çöğüşi ahrflerini cogusi yapmak lazım belkide

ek olarak yazılar ekrana sığmıyor
birkaç yerde denk geldim

Bazı yerler caponca

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
Türkçeye uyumlu olursa güzel olur
yada çöğüşi ahrflerini cogusi yapmak lazım belkide

ek olarak yazılar ekrana sığmıyor
birkaç yerde denk geldim

Bazı yerler caponca

Yakında bu tür hataların tümünü fixleriz ancak test etmemiz için bu kısımlardan önce emülatörden alınmış save state (emülatör kayıt tuşu ile alınan save) dosyalarını paylaşmanız gerekiyor. Emülatör tuş ayarlarından save state tuşu belirleyip oyun içinde kaydetmek istediğiniz yerlerde bu tuşa basarak save state alabilirsiniz aldığınız saveler Belgelerim klasöründeki PCSX2\sstate klasöründe bulunuyor. Save stateler aynı dosyaya yazıldığı için her save state aldığınızda dosya yenileniyor paylaşırken buna da dikkat edin.

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
Patriots Çeviri @Patriots Çeviri Sitenizi bir süredir takip ediyordum. Halo Master collection ayıla bayıla oynadım. Burada hesabınız olduğunu görünce bir de buradan teşekkür etmek istedim. Harikasınız, başarılarınızın devamını dilerim. Yeni projelerinizi dört gözle bekliyorum.

Göksu Kara

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2026
17
4
3
Merhaba tekrardan çok teşekkürler. Silent Hill 4 gelecek mi ? PC'de ciddi çökme sorunu var. İkincisi bir arkadaş youtubedan duyurduğu üzere Rule of Rose çevirisi yapıyor ama textureler ile boğuşuyordu. O arkadaşa bir destek çıkma ihtimaliniz var mı ? Ekip olarak. Bizler ancak bağış noktasında yardımcı olabiliriz.

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
Merhaba tekrardan çok teşekkürler. Silent Hill 4 gelecek mi ? PC'de ciddi çökme sorunu var. İkincisi bir arkadaş youtubedan duyurduğu üzere Rule of Rose çevirisi yapıyor ama textureler ile boğuşuyordu. O arkadaşa bir destek çıkma ihtimaliniz var mı ? Ekip olarak. Bizler ancak bağış noktasında yardımcı olabiliriz.
Silent Hill 4 yakında gelecek.
Bahsettiğiniz Rule of Rose çevirisi yapan kişi arkadaşım ve projede yardımcı oluyorum.

Dante_Alighieri

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2024
10
3
3
Merhaba yamayı yapmaya çalışan kişi benim. Sağolsunlar çok destek oluyolar bana o konuda sorun yok. Yama tamamlandığı zaman Patriots Çeviri üzerinden yayınlamayı düşünüyoruz. Takipte kalabilirsin.

Göksu Kara

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2026
17
4
3
Merhaba yamayı yapmaya çalışan kişi benim. Sağolsunlar çok destek oluyolar bana o konuda sorun yok. Yama tamamlandığı zaman Patriots Çeviri üzerinden yayınlamayı düşünüyoruz. Takipte kalabilirsin.
Uzun zamandır takip ediyorum. Yama duyrulduğunda switch üzerinden oynuyordum, sonra ps2 için bekledim. ps2yi rafa kaldırdım şimdi de PC üzerinden 4K olarak beklemekteyim. Umarım başka bir platforma geçmem artık :) İyi çalışmalar.

muyokim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2010
23
6
3
41
Yakında bu tür hataların tümünü fixleriz ancak test etmemiz için bu kısımlardan önce emülatörden alınmış save state (emülatör kayıt tuşu ile alınan save) dosyalarını paylaşmanız gerekiyor. Emülatör tuş ayarlarından save state tuşu belirleyip oyun içinde kaydetmek istediğiniz yerlerde bu tuşa basarak save state alabilirsiniz aldığınız saveler Belgelerim klasöründeki PCSX2\sstate klasöründe bulunuyor. Save stateler aynı dosyaya yazıldığı için her save state aldığınızda dosya yenileniyor paylaşırken buna da dikkat edin.
Selamlar, kolay gelsin. Ben yine bir donma ile karşılaştım. Oyunun ilk bulmacalarından mengenede ceviz kırınca oyun yine donuyor. Sanırım komple elden geçmesi gerekiyor oyunun.

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
Selamlar, kolay gelsin. Ben yine bir donma ile karşılaştım. Oyunun ilk bulmacalarından mengenede ceviz kırınca oyun yine donuyor. Sanırım komple elden geçmesi gerekiyor oyunun.
Silent Hill 4 çevirisi ile uğraşıyorum. 4. oyunun çevirisi ile beraber yakında güncelleyeceğiz bu yamayı da. Pek müsait olmadığımdan test yapamadım ve biraz sorunlu bir iş oldu. Bir dahaki güncellemede getirebildiğimiz en sorunsuz haline getireceğiz.