PS2 OYUN Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde Patriots Çeviri tarafından oluşturulan Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,641 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026
Konbuyu başlatan Patriots Çeviri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muyokim

muyokim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2010
23
6
3
41
Silent Hill 4 çevirisi ile uğraşıyorum. 4. oyunun çevirisi ile beraber yakında güncelleyeceğiz bu yamayı da. Pek müsait olmadığımdan test yapamadım ve biraz sorunlu bir iş oldu. Bir dahaki güncellemede getirebildiğimiz en sorunsuz haline getireceğiz.
Acelesi yok, sorun değil. Müsait olduğunuzda stabil hale getirirsiniz. Kolay gelsin. :)

Göksu Kara

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2026
17
4
3
5 dakika önce ilk defa Silent Hill 3'ü PCSX2 emülatörü ile 4k ayarlarda sizin Türkçe yamanız ile bitirdim. Emülatör ile ilgisi var mı bilmiyorum ama en ufak bir sorun yoktu. Bazı özel eşyalarda oyun Japonca oluyor sanırım bilmiyorum ama oynayışı etkileyecek en ufak sorun yoktu. Kusursuz bir çeviriydi. Tekrardan teşekkür ederim. Silent Hill 4 için beklemedeyim. Şimdi o gelene kadar Silent Hill Origins'e başlayalım bakalım. İyi çalışmalar.

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
5 dakika önce ilk defa Silent Hill 3'ü PCSX2 emülatörü ile 4k ayarlarda sizin Türkçe yamanız ile bitirdim. Emülatör ile ilgisi var mı bilmiyorum ama en ufak bir sorun yoktu. Bazı özel eşyalarda oyun Japonca oluyor sanırım bilmiyorum ama oynayışı etkileyecek en ufak sorun yoktu. Kusursuz bir çeviriydi. Tekrardan teşekkür ederim. Silent Hill 4 için beklemedeyim. Şimdi o gelene kadar Silent Hill Origins'e başlayalım bakalım. İyi çalışmalar.
Oynayan birkaç kişi takılma yaşamış sizde olmaması garip. Yakında 3'ün güncel sürümü ile 4. oyunun da çevirisi çıkacak.

muyokim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2010
23
6
3
41
Hayır tertemiz bir deneyimdi. Silent Hill 4 için çok sabırsızım. Emeğinize sağlık.
Pcsx2 maalesef androidde yok, onun yerine Nethersx2 ve Armsx2 var. Nethersx2'de hata veriyor maalesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Pcsx2 maalesef androidde yok, onun yerine Nethersx2 ve Armsx2 var. Nethersx2'de hata veriyor maalesef.
Oyun, Armsx2'de çalışıyor. Bilginize...

Son düzenleme: