Xbox 360 Türkçe Yama Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,587 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 48 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anteplineo

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,109
592
113
Castellanos @Castellanos Yeni nesilde hemen yoruluyor yahu 🤣 Ben bir yandan rehber hazılıyor, bir taraftan oyun paylaşıyor, öbür taraftan türkçe yama, yetmez gibi yardım isteyenlere yardım ediyordum. Çoğu kişinin pc'ye bağlanıp çözdüğümde oldu, resmen beynim uyuşuyordu. Şimdikiler erken yorulmuşlar 😋

asddfgh @asddfgh Yerayay @Yerayay dinolordum @dinolordum burak2775 @burak2775 xxsavasxx2 @xxsavasxx2 James_Sunderland @James_Sunderland Selam dostlar, nasılsınız iyisinizdir. Malumunuz herkes nasıl olduğumu değilde yamaları soruyor, demek unutulmuşuz yaptığımız işler kalmış diyorum :) Şaka bir yana dostlar sağlık sebepleri yüzünden 2018 yılında artık noktayı koysamda arka planda yine işler yaptım. Site sorunları olsun, link kırılması vesaire uzar gider.

Bir süre yoğun bir şekilde hiç görmediğim kadar sitemiz telif yağmuruna uğradı. İnanın bende çok şaşırdım resmen mail kutuları doluyordu konularda bol oluyunca (Türkçe yama, oyun vb) hepsine geliliyordu. Hatta bu yüzden Çağ (Castellanos) ile ikimizin mega ve mediafire kapatılmıştı. Bu hesaplar türkçe yama, rehber vb şeyler barındırıyordu. Yine risk alarak takip edenler bilir A-Z isimli bir konu açtık ve spoiler içine alarak tek bir yerde toplama kararı aldık.

Tabi bu süre zarfında diğer konulara telifler gelmeye devam etti. Hadi oyunları anlarımda tr yama ne alaka çözemedim. İnanın birilerinin bizimle uğraştığına eminim ama kanıtlayamam 😓 Herneyse bir süre sonra bu konuyada geldiği için artık tepemin tası atarak siteyi kapatma kararı aldım. Evet bu konuda size güzel bir açıklama yapmadan kapadığım için üzgünüm. Sinirime yenildiğimi söyleyebilirim ama banada hakverin.

Herneyse geldi geçti artık zaman değişti. İnsanlar değişti, korsan işleri bile değişti. Bunlarda geçmişte kaldı.

Dostlarım o yüzden sizden ricam özelde dahil olsa başkaları ile paylaşmayın. Artık bende bu işleri tamamen bırakarak inzivaya çekildim. En azından burada açıklamamı yapmış oldum :)

Hepiniz sağlıcakla kalın :)

Yine arada yazarım haaa :D Bu arada @Castellanos şifre plizz :D
Merhaba nasılsınız iyisinizdir umarım konuyu görüp yazmanız çok sevindirdi bizi sitenin aniden kapanması çok üzülmüştüm o zamanlar sırf sizin çıkardığınız yamalarınız olduğu için ikinci el xbox360 almıştım hatta oynayacağım oyun kadar tek tek indiriyordum yamalarınızı bir gün o yamaların gideceğini hiç düşünmeyerek yedek bile almamıştım maalasef ama sizin o zamanlarda hem sağlık sorunlarınız hem de site sorunları yaşamanız ayrı bir üzüldüm tabi bırakmanız da sizin kararınız ama xbox360 yamalarına bu kadar emek vermiş biri olarak özellikle bu bölümde çınar ağacı gibi var olmanız sevindirirdi bizleri biliyorum çok emeğiniz var karşılıksız bundan dolayı da arada burada olmanız varlığı bile yeter 🙂

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
12
18
Castellanos @Castellanos Yeni nesilde hemen yoruluyor yahu 🤣 Ben bir yandan rehber hazılıyor, bir taraftan oyun paylaşıyor, öbür taraftan türkçe yama, yetmez gibi yardım isteyenlere yardım ediyordum. Çoğu kişinin pc'ye bağlanıp çözdüğümde oldu, resmen beynim uyuşuyordu. Şimdikiler erken yorulmuşlar 😋

asddfgh @asddfgh Yerayay @Yerayay dinolordum @dinolordum burak2775 @burak2775 xxsavasxx2 @xxsavasxx2 James_Sunderland @James_Sunderland Selam dostlar, nasılsınız iyisinizdir. Malumunuz herkes nasıl olduğumu değilde yamaları soruyor, demek unutulmuşuz yaptığımız işler kalmış diyorum :) Şaka bir yana dostlar sağlık sebepleri yüzünden 2018 yılında artık noktayı koysamda arka planda yine işler yaptım. Site sorunları olsun, link kırılması vesaire uzar gider.

Bir süre yoğun bir şekilde hiç görmediğim kadar sitemiz telif yağmuruna uğradı. İnanın bende çok şaşırdım resmen mail kutuları doluyordu konularda bol oluyunca (Türkçe yama, oyun vb) hepsine geliliyordu. Hatta bu yüzden Çağ (Castellanos) ile ikimizin mega ve mediafire kapatılmıştı. Bu hesaplar türkçe yama, rehber vb şeyler barındırıyordu. Yine risk alarak takip edenler bilir A-Z isimli bir konu açtık ve spoiler içine alarak tek bir yerde toplama kararı aldık.

Tabi bu süre zarfında diğer konulara telifler gelmeye devam etti. Hadi oyunları anlarımda tr yama ne alaka çözemedim. İnanın birilerinin bizimle uğraştığına eminim ama kanıtlayamam 😓 Herneyse bir süre sonra bu konuyada geldiği için artık tepemin tası atarak siteyi kapatma kararı aldım. Evet bu konuda size güzel bir açıklama yapmadan kapadığım için üzgünüm. Sinirime yenildiğimi söyleyebilirim ama banada hakverin.

Herneyse geldi geçti artık zaman değişti. İnsanlar değişti, korsan işleri bile değişti. Bunlarda geçmişte kaldı.

Dostlarım o yüzden sizden ricam özelde dahil olsa başkaları ile paylaşmayın. Artık bende bu işleri tamamen bırakarak inzivaya çekildim. En azından burada açıklamamı yapmış oldum :)

Hepiniz sağlıcakla kalın :)

Yine arada yazarım haaa :D Bu arada @Castellanos şifre plizz :D
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yaptığınız emekler için çok teşekkür ederim. Umarım sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir. Tüketici olarak yapılan işlerin sadece bir tarafı görülüyor. Halbuki işin detayında harcanan zaman emek insanlarla uğraşmak ve bütün bunları gönüllü olarak yapmak gerçekten benim gözümde ne olursa olsun büyük saygı duyulması gerekiyor. Kendinize iyi bakın. :)

anteplineo

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2025
40
23
8
ben de şifre alabilir miyim?
Türkçe yama belki bulabilirim diye iyiki beklemişim :)