bu oyun cıktıgında bir heves indirip oynadım...ama oyun degilde oyunn videosu gibi birşey...bilmiyorum ne denemeye çalışmışlar çözemedim...Konami elindeki oyunları cidden degerlendiremiyor..nasıl capcom resident evil dan trilyonlar kazanma şansı varken sıçtı sıvadı aynı idealizimde konami de silent hill içine sıçmak için efor sarfetti.... egri oturup dogru konuşalım S.H. 1 ve 2 den sonra hem hikayei bakımından hemde oynanabilirlik acısından elle tutulur bir oyun oldu mu? 3 sırf olsun diye yapılmışdı , 4 ün sırf adı silent hill oyunun silent hill le alakası bile yoktu...homecoming desen ne oldugu belirsiz di...capcom un residen evil 3,5,6 da yaptıgı bütün hataları maşallah taklit etti konami...hadi resident evil 4-7-8 de düzeltti kendini biraz ve R.E. ruhunu yakaladı kısmen...silent hill F ile bunu yapmaya calısacaktır..henüz oynamadım oyunu ama F den onceki bu video(kusura bakmayın oyun demeye dilim varmıyor) yine rezalet , hele ki live action çekimler cidden amatöründe amatörü...emin olun fan lar şu live actionu cekse bundan milyon kez daha başarılı işler cıkartır...örnek
The Hunt For Gollum - The Fan Film (2009)
bakabilir...fan yapımı ama seyretmesi lezzetli bir yapım...neyse silent hill yeterince gömdük.... F yi oynadıkdan sonra yorumu yazarım buraya..bakalım S.H 2 gibi etkiliyici bir hikayesimi olacak yoksa sadece lise üniforma fetişi japonlara sadece göz banyosu olsun diyemi liseli bir karakter eklendi görecegiz

oyunu paylaşıma soktugun i.in eline saglık
ben istiyorum ki sırf linki acmak için içi boş teşekkür mesajları yerine oyunun analizlerinede yer verelim..hem sohbet acılır