PS4 Türkçe YAMA Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,683 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 69 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eto55

poyrazyiğit0611

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 9, 2026
49
2
8

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyunun yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haziran ayında güncellemiş oldukları yamayı port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese keyifli oyunlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark

TÜRKÇE YAMA CUSA00378 SÜRÜMÜ İLE UYUMLUDUR

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

ındırelım bakalım

ozguryildiz53

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 18, 2025
67
5
8

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyunun yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haziran ayında güncellemiş oldukları yamayı port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese keyifli oyunlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

tşklr

fomer

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2026
20
4
3

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

teşekkürler elinize sağlık

Altan345

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2023
48
13
8

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

teşekkür ederim...

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,171
54,943
113
Ultimate Edition'u indir abim:)

Onun da yaması yama bölümünde mevcut.
Başkan ,duxas da
Yamanın CUSA kodu ve elinizdeki oyunun CUSA kodunun aynı olması önemli.
yazmışsın ama biz zaten aynı kodlu oyunu bulamıyoruz... nasıl olacak acaba?