Sony, PSP için Music Unlimited Servisini Duyurdu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde Turhan tarafından oluşturulan Sony, PSP için Music Unlimited Servisini Duyurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,366 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Sony, PSP için Music Unlimited Servisini Duyurdu
Konbuyu başlatan Turhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndspsp

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18

Arkadaşlar umarım yanlış hatırlamıyorumdur sanırım 6.31 ofw ile birlikte xmb de ortaya çıkan Music Unlimited'ın PSP, NGP ve Xperia Play için de kullanıma sunulacağını açıkladı sony amcamız :D

Amerika'da PS3 sahipleri aylık 3.99 ila 9.99 dolar arasında ücret ödeyerek üye oldukları bu servis ile PSN hesapkları ile Music Unlimited daki müzik parçalarını listenize ekleyebileceklermiş.

Online bağlantı da gerektiren bu servis ile 6 milyon şarkıya kolaylıkla ulaşabilecek ve bunlar arasında favorilerinizi listenize eklemeniz mümkün olacak.

Şunu hatırlatmakta fayda var.Bu servisin açılmasıyla bir güncelleme yapmak zorunda kalabilirsiz.Ne olur ne olmaz bedava oyun oynamak isteyen arkadaşlara hiç bir şekilde güncelleme yapmamalarını hatırlatırım.

Kaynak:Bölüm Sonu Canavarı

ekrm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2011
152
0
16
31
türkiyedeki psp lerin neredeyse hepsi cfw :D yani adam makinayı hacklicek mp3 indiremicekmi internetten :D sonydekide akıl iste :D

ogsngln ogiburki

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2012
3
0
1
37
siz daha neyin kafasını yaşıyosunuz benim pspm ingiltereden çok önceden geldi içinde kendi yüklüyüdü

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
benim anlamadigim japonyada bu hizmet uygulanmiyor ama psn store da var ,psvita ve ps3 icin .indirdim birde ustune yeni upload i yukletti bana sonradan sizin ulkenizde bu uygulama calismiyor...eee bilmem ne kafali japon askerleri madem kullanilmiyor neden psn de millete dagitiyorsunuz....amerika ve ingilterede calisyor galiba bu sistem...adami deli ediyorlar ya

ndspsp

Erişim Engelli
Eyl 11, 2010
125
1
18
bu programda promosyon olarak indirilem müzik var mı ? beğenilmeyen sanatçıların ki mesela ?