Sorular,Sorular :)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde JJoker tarafından oluşturulan Sorular,Sorular :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,404 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Sorular,Sorular :)
Konbuyu başlatan JJoker
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndspsp

JJoker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2012
1
0
1
33
Merhaba arkadaşlar an itibarı ile mcpsp.com ailenize yeni katılmış bulunmaktayım.Yakın zamanda psp almayı planlıyorum ama aklıma takılan sorular var ilki:

1.PSP Go,PS Vita dışındaki versiyonların en üst sürümü 3004'mü?
2.İnternetten "Battlafield:Bad Company 2" adlı oyunu indirip eğerki en yüksek versiyon 3004 ise cihazımda bu oyunu sorunsuzca oynayabilirmiyim?

Şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Merhaba arkadaşlar an itibarı ile mcpsp.com ailenize yeni katılmış bulunmaktayım.Yakın zamanda psp almayı planlıyorum ama aklıma takılan sorular var ilki:

1.PSP Go,PS Vita dışındaki versiyonların en üst sürümü 3004'mü?
2.İnternetten "Battlafield:Bad Company 2" adlı oyunu indirip eğerki en yüksek versiyon 3004 ise cihazımda bu oyunu sorunsuzca oynayabilirmiyim?

Şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.
1)Evet, 300x serisi. En son PSP E1000 Diye bişey çıkarttılar wifi olmayan fiyatı düşük bir model
2-)Battle Field Bad Company 2 pc oyunu bildiğim kadarıyla pc oyunlarını psp üzerinde oynayamazsınız.

bangura54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2011
18
0
1
Merhaba.PSP 3004 sahibiyim.Pspyi kırdırdım.İnterenete girebilir miyim? Aldığımız yer giremezsiniz dedi ama bazı arkadaşlarım giriyor cevaplarsan sevinirim