ÇÖP KUTUSU Ssd de oyun nasıl oynanır

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde theramses tarafından oluşturulan Ssd de oyun nasıl oynanır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Ssd de oyun nasıl oynanır
Konbuyu başlatan theramses
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nabe7272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
205
42
28
O kadar para harcadım gittim gen 5 ssd aldım
Onu exfat yaptım oyunları içerisine kopyaladım
Açanlar sadece oyunun ana sayfası
Siz nasıl oluyor da oynuyorsunuz ben nerede hata yapıyorum.
Biri bana anlatsın kafayı yiyecem...

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,196
2,168
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu üç konu işini görür. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,052
5,864
113

Bu üç konu işini görür. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
3 lü menü de tatlı yokmuydu :)

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
205
42
28
Denedim hepsini açmıyor maalesef..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Oyunların sadece açılış sayfası geliyor orda kalıyor

pssever_

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
169
65
28
Arkadaşlar aklınızda olsun bu hata oluyorsa sorun dosya izinleri. FTP ile FileZilla olabilir bağlanıp M2 homebrewe atiiginiz klasör yada exfat yada başka format hangi oyun olursa olsun dosya izinlerini 777 yapmanız lazım. O zaman oyun sorunsuz başlatılıyor.
böyle bir şey yazmışlar dahili extra m2 ssd için, bi deneyebilir misin başkan ?

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
205
42
28
Acasis TBU501 PRO Thunderbolt 5 80Gbps, PCIe Gen5, Intel JHL9480 Chipset, Max. 8TB M.2 NVMe 2280 Uyumlu, PD 100W, Tak Çalıştır, Alüminyum Alaşım, Fanlı, Type-C Disk Kutusu (TBU501-PRO)

• Thunderbolt 5 - 80Gbps Type-
  • Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bunla bilgisayara bağlayıp oyunu ana dizine atıyorum

Nabe7272

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2026
161
38
28
Yapabildin mi reis bende anlayamadım bu oyun aktarma ve çalıştırma iş vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...