PS4 PKG OYUN Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,674 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 41 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

blackwing

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2008
691
150
43
@Kratos753 Oyunun v1.12 update ve DLC leri içeren sürümü yayımlandı Akuma var sanırım. Ama ben henüz denemedim. ilki hatalı idi v2 yayımlandı. Nette bulabilirsin. Bu aşamada ben vermeyi düşünmüyorum.
Hako senin paylaşımını bekleyeceğim

hako @hako selam Güncel update yakın zamanda yukleyebilirmisin akıma ile oynamak için sabırsızlanıyorum 😁

Son düzenleme:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,331
17,388
113
blackwing @blackwing Bu güncellemenin kırılması bana biraz zorlama gibi geldi. Sonraki update i bekleyeceğim. Bunu indirmedim ve denemedim.

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
290
425
63
hako @hako v1.13 çıkmış ama bende senin update ini bekleyeceğim. :)

blackwing

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2008
691
150
43
Vay anam vay ben bu save olayını yaparsam olay bitmiştir.Teşekkürler hako @hako

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
290
425
63
Tüm Karakterlerin ve Diğer Özelliklerin Açılması İçin Gerekli İşlemler : (İşlemleri verdiğim sırada yapın)

1 -
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
programını PS4 cıhazınıza kurun.

2 -
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
programını PS4 cıhazınıza kurun.

3 - Bu oyunla ilgili önceden kaydedilmiş bir save dosyanız varsa önce onu silin. Aksi taktirde hata alabilirsiniz. (İşlemleri eski bir save dosyası ile denemedim.)

4 - HDD nizi PS4 e bağlayın. Önce ana oyunu, sonra v1.13 güncellemeyi ve ardından Street.Fighter.6.DLC.Pack.v2-CUSA31498 klasöründeki 3 adet DLC yi kurun. Bu dosyaların tamamının kurulumu zorunludur.

5 - İndirdiğiniz Street.Fighter.6.Savegame.DLC.v3-CUSA31498 klasörünün içinde "No Progress" onun içinde de "Decrypted" isimli bir klasör göreceksiniz. Sadece "Decrypted" klasörünü içindekilerle beraber olduğu gibi oyunları attığınız Exfat formatlı HDD nizin ana dizinine kopyalayın.

6 - Street Fighter 6 oyununu başlatın. Otomatik kaydetme dosyası oluşturulana kadar ilerleyin (lisans ve sözleşmeyi kabul edin) ve oyundan çıkın. Save dosyası artık oluşmuştur.

7 - PS4Xplorer'ı açın, PS4xplorer da her türlü dosya işlemleri (Kopyalama, yapıştırma, silme, ad değiştirme, Yeni Klasör açma gibi) Kumandanın üçgen tuşuna basarak yapılır. Şu dosya yoluna gidin: /data/apollo bu apollo klasörünün içine xxxx (Küçük harflerle) isimli yeni bir klasör açın (xxxx rastgele klasör adı demektir. Sonradan bu klasörün adını değiştireceksiniz) ve bu xxxx klasörünün içine de CUSA31498_SAVESERVICE-LINE-0--1 isimli yine bir klasör oluşturun (büyük harflerle) Yani tam yol böyle olacak "/data/apollo/xxxx/CUSA31498_SAVESERVICE-LINE-0--1/"

8 - Yine PS4Xplorer ana sayfada bu defa usb yazan yere girin. Burada daha önce HDD ye attığınız "Decrypted" klasörünü bulun. içindeki hem "sce_sys" klasörünü hem de "data00-1.bin" dosyasını üçgen tuşuna basarak kopyalayıp PS4Xplorer ile oluşturulan CUSA31498_SAVESERVICE-LINE-0--1 klasörünün içine yapıştırın.

9 - Şimndi Apollo'yu açın, HDD Saves e gidin, "Street Fighter 6 - Game Data" yı bulun ve X tuşuna basın, "Import decrypted save files"ı seçin X e basın işlem sonunda sistem hata mesajı verip dosyayı bulamadığını belirtecek. Ekranda size gösterdiği Dosya yolunda bizim xxxx klasörünün yerinde başka bir isim olduğunu göreceksiniz. işte bizim açtığımız xxxx klasörünün asıl ismi budur.
Mesela size hata mesajındaki yolu şöyle verdiğini varsayalım. data/apollo/14ba2194/CUSA31498_SAVESERVICE-LINE-0--1/" dikkat ederseniz bizim xxxx adlı klasörün yerinde 14ba2194 isimli bir klasör ismi var. Doğru klasör ismi budur. Tabii bu isim sizde ne ise doğru isim odur.

10- Şimdi PS4Explorer a tekrar dönüp xxxx klasörünün ismini üçgen tuşuna basıp ad değiştirden o isimle değiştireceksiniz. Bu misalde doğru klasör yolumuz şöyle olacaktır. data/apollo/14ba2194/CUSA31498_SAVESERVICE-LINE-0--1/"

11 - Şimdi tekrar Apollo ya HDD Saves e gidin, "Street Fighter 6 - Game Data" yı bulun ve X tuşuna basın, "Import decrypted save files" ın üstüne gelin X tuşuna basın. işlem bittiğinde bu defa hata almayacaksınız. İşlem bu kadar.

12 - Street Fighter 6'yı tekrar açın ve oynayın. .İşlemler Biraz karışık gelebilir. Daha basit bir yolu varmı bilmiyorum. Varsa arkadaşlar paylaşacaktır.
birebir aynısını yaptım çalıştı teşekkürler hako @hako . yalnız usb klasörünü boş görüyordu yeşil renkli mnt isminde bir klasörün içindeki usb ye girdim dosyalar ordaydı ve apollo zaten o klasörü oluşturdu bende xxxx klasöründen alıp o klasöre kopyaladım.

biraz mantık.

Seko77

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2024
17
6
3
thanksssssss
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

thankssssss

Son düzenleme: