- May 27, 2010
- 45
- 181
- 33
- 45
-
Öne çıkan konu
Street Fighter 6 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Çevirisi, Aracı ve Portu bana ait olan STREET FIGHTER 6 PS5 oyununun türkçe yamasıyla karşınızdayız. Bu yama da beni gerçekten çok zorladı ama nihayetinde bu da tamamlanmış oldu. Türkçe dublajı uyarlayan
@MyBe&Ka
'ya da teşekkür ederim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz.
OYUN HAKKINDA
Street Fighter 6, Street Fighter serisinin yeni evrimidir ve yeni yenilikçi oynanış özellikleri ile oyunun her yönünü geliştiren görselliğe sahiptir.
Capcom'un tescilli RE MOTORU ile güçlendirilen Street Fighter 6 deneyimi; Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub olmak üzere üç ayrı oyun modundan oluşur.
Dünya Savaşçısı olma yolculuğunuz burada başlıyor.
Sizin sıranız. Sizin mücadeleniz.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
KARGA
PS5 TOOL
KARGA
PS5 İÇİN TÜRKÇE DUBLAJ UYARLAMA
MYBE&KA
PS5 PORT VE DÜZENLEME
KARGA
OYNANIŞ VİDEOSU
Yamayı indirip kaçmak yok
Buraya kadar geldiyseniz, Karga’ya da küçük bir destek bırakabilirsiniz.
YouTube kanalına abone olmanız, yeni yamalar hazırlarken gerçekten motive ediyor.
Beğeni, yorum, abonelik… Hepsi “devam et Karga, güzel gidiyorsun” demenin farklı yolları.
Çevirisi, Aracı ve Portu bana ait olan STREET FIGHTER 6 PS5 oyununun türkçe yamasıyla karşınızdayız. Bu yama da beni gerçekten çok zorladı ama nihayetinde bu da tamamlanmış oldu. Türkçe dublajı uyarlayan
OYUN HAKKINDA
Street Fighter 6, Street Fighter serisinin yeni evrimidir ve yeni yenilikçi oynanış özellikleri ile oyunun her yönünü geliştiren görselliğe sahiptir.
Capcom'un tescilli RE MOTORU ile güçlendirilen Street Fighter 6 deneyimi; Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub olmak üzere üç ayrı oyun modundan oluşur.
Dünya Savaşçısı olma yolculuğunuz burada başlıyor.
Sizin sıranız. Sizin mücadeleniz.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
KARGA
PS5 TOOL
KARGA
PS5 İÇİN TÜRKÇE DUBLAJ UYARLAMA
MYBE&KA
PS5 PORT VE DÜZENLEME
KARGA
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Yamayı indirip kaçmak yok

Buraya kadar geldiyseniz, Karga’ya da küçük bir destek bırakabilirsiniz.
YouTube kanalına abone olmanız, yeni yamalar hazırlarken gerçekten motive ediyor.
Beğeni, yorum, abonelik… Hepsi “devam et Karga, güzel gidiyorsun” demenin farklı yolları.
Son düzenleme: