PS4 PKG OYUN Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,411 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 41 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,329
17,384
113
Ana oyun part 2 de rardan çıkarırken hata veriyor Hako.Iki defa indirdim hata verdi sana zahmet bir bakarmısın
Ben şimdi ilk 2 partı indirip açtım part3 ü istedi yani part2 bozuk değil. Ama altta mediafire linki verdim. istersen oradan indir part2 yi...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 9.5 GB]

Kaç gündür ben de part 5 i indirmeye çalışıyorum inmiyor aşırı yavaş
Buradan indir part 5 i :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,417
2,906
113
Ben şimdi ilk 2 partı indirip açtım part3 ü istedi yani part2 bozuk değil. Ama altta mediafire linki verdim. istersen oradan indir part2 yi...

Buradan indir o partı :
Baştan indirdim ,sanırım internet gitti geldi ve partlar bozuk indi.Şimdi sorunsuz ve ayrıca zahmet verdim başkan Hako

yakdogan

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2026
36
20
8
Hako selam, 5 nolu part da transfer.it de inmiyor nedense. başka link var mıdır? hepsi indi 5 nolu part eksik kaldı :)

bir sonraki mesajında gördüm part 5'i teşekkürler :)

Maystrx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 29, 2026
5
0
1
Emeğinize sağlık. Yalnız part-5 indirme süresi çok uzun 1000mbps internetim var 5 saat veriyor bilginiz olsun diğerleri 5dk indi.