PS4 PKG OYUN Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,520 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 41 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Street Fighter 6 EUR (v1.23 Merged) + DLC + Save Game DLC CUSA-31498 FULL PKGs 67.8 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

copernic

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2022
6
4
3
Herkese merhaba, 5.05 kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var...

Hako'nun linklerini kullanarak indirdim, kurulumu (BP ve DLC'ler dahil) yapıp oyunu açtığımda başlangıç logolarını geçtikten hemen sonra "CE-34878-0" hatası alıyorum ve sistem oyundan otomatik atıyor. İndirdiğim dosyalar hatalı olabilir diye 2. defa alternatif linklerden de indirdim sonuç aynı, delirmek üzereyim :/

Sistem: PS4 Pro, FW:5.05 + GoldHEN v2.4b13

Benzer konfigürasyon ile aynı sıkıntıyı yaşamış olan ve çözüm bulan var mı aranızda?
Slim FW9.0 + Goldhen v2.4b13 ile aynı sorunu yaşıyordum. Dil seçim ekranına gelmeden hata verip kapatıyordu oyunu. Denemediğim yöntem kalmayınca farklı bir Goldhen versiyonu ile deneyim dedim ve v2.2.4 ve v2.3 ile denediğimde sorun olmadan açıldığını gördüm. Olur da v2.4b13 e geçersem hata vermeye devam ediyor. Tavsiyem v2.3 ile denemeniz.

canersil

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 20, 2010
23
8
3
Slim FW9.0 + Goldhen v2.4b13 ile aynı sorunu yaşıyordum. Dil seçim ekranına gelmeden hata verip kapatıyordu oyunu. Denemediğim yöntem kalmayınca farklı bir Goldhen versiyonu ile deneyim dedim ve v2.2.4 ve v2.3 ile denediğimde sorun olmadan açıldığını gördüm. Olur da v2.4b13 e geçersem hata vermeye devam ediyor. Tavsiyem v2.3 ile denemeniz.
Tavsiye için teşekkürler copernic , artık nasıl dellendiysem en son cihazı hafta sonu recovery update yapıp sıfırladım ve GoldHen v2.4B13 ile yine aynı sorunu yaşadım :/ Sonuç olarak pes etmiştim. Yarın cihazın başına geçince V2.3 ile tekrar deneyeceğim. Sonucu haber veririm...

Bu arada ilk yazdığım mesajda büyük eşeklik yapıp en önemli şeyi yazmayı unutmuşum sinirimden...

Tüm paylaşımların için çok ama çok teşekkürler Hako :)

Öncelikle sakin ol :)
Ben 2.3 kullanıyorum 2.4te dinlenme moduna alıp tekrar açınca bazen ekran donuyor mecbur reset atıyorum cihaza. Oyunda bir sorun yok. Başka oyunlar çalışıyor ise dosya eksik veya hatalı inmiş olabilir. 2 kere indirmişsin ama tekrar indirmende fayda var. Bu hatanın sabit bir çözümü yok. Kırık olanlarda genelde dediğim gibi dosya kaynaklı sorun oluyor. İlk denememde çalıştı sorunsuz. Beceremedim pek oynamayı garip yapmışlar oyunu
Sakin olamayıp hafta sonu cihaza recovery update yaptım, sıfırladım :) Sorun hala devam ediyor GoldHEN GoldHEN v2.4b13 ile. Cihazı hiç dinlenme modunda tutmuyorum, her seferinde yeniden açılıyor yani. Diğer oyunlar hiç problem çıkarmıyor...

Üyelerden "copernic" v2.4b13 ile sorun yaşamış benimkine benzer, v2.3 kullanmamı tavsiye etti, yarın deneyeceğim, olmadı 3. defa tekrar indireceğim :/

Bu arada PS4 PRO FW5.05 mi kullanıyorsun sende? Tüm olasılıkları gözden geçirmeye çalışıyorumda...

Teşekkürler ilgi ve alakan için :)

Son düzenleme:

Ozkhan06

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2023
88
26
18
Tavsiye için teşekkürler copernic , artık nasıl dellendiysem en son cihazı hafta sonu recovery update yapıp sıfırladım ve GoldHen v2.4B13 ile yine aynı sorunu yaşadım :/ Sonuç olarak pes etmiştim. Yarın cihazın başına geçince V2.3 ile tekrar deneyeceğim. Sonucu haber veririm...

Bu arada ilk yazdığım mesajda büyük eşeklik yapıp en önemli şeyi yazmayı unutmuşum sinirimden...

Tüm paylaşımların için çok ama çok teşekkürler Hako :)

Sakin olamayıp hafta sonu cihaza recovery update yaptım, sıfırladım :) Sorun hala devam ediyor GoldHEN GoldHEN v2.4b13 ile. Cihazı hiç dinlenme modunda tutmuyorum, her seferinde yeniden açılıyor yani. Diğer oyunlar hiç problem çıkarmıyor...

Üyelerden "copernic" v2.4b13 ile sorun yaşamış benimkine benzer, v2.3 kullanmamı tavsiye etti, yarın deneyeceğim, olmadı 3. defa tekrar indireceğim :/

Bu arada PS4 PRO FW5.05 mi kullanıyorsun sende? Tüm olasılıkları gözden geçirmeye çalışıyorumda...

Teşekkürler ilgi ve alakan için :)
PS4 slim 9.0 kullanıyorum. 4gb flash var.
Dinlenme moduna o yüzden alıyorum. Ha çok fark olmuyor 1 dakka içinde kırıyorum zaten. Büyük ihtimalle 2.3de sorunsuz açılır. Hiç sorun yaşamadım. Bitek pes2018 için Türkçe spiker olayını çözemedim. Sendekine benzer hata aldım. Uğraşmadım sildim oyunu

doc73

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2022
31
0
6
Don't work offline. Error "miss component". Can you help me? Tx aot

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,441
6,509
113
hako @hako abi street Fighter 5 street Fighter 6 ya 5 basar 😂 6 yı sevemedik yaws 😄😅

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
126
43
kıyafet dlc leri nezaman gelir bilgisi olan varmı

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
290
425
63
oyunu ilk çıktığı zaman indirmiştim v1.04 update yükleyince en altta yeni bir karekter açıldı ama seçilmiyor alışveriş sepeti işareti var. Dlcleride tekrar indirmem gerekiyor mu? hako @hako

Son düzenleme: