PS5 HACK Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,256 kez görüntülenmiş, 195 yorum ve 113 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan poulkilly

Mmelih27

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2026
22
2
3
Selamın aleyküm bi sorum olcaktı bende etahen 2.4 var 2.5 e geçiyim mi çok fark eder mi yani ben sordum bikac kisiye eskiden devam et dendi de yardımcı olursanız sevinirim napıyım yani kstuffum da 1. 6. 5 yanlis degilsem boyle bide ben de y2jb kullanıyorum bunu indircem indirirsem degil mi?

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,666
47,407
113
Selamın aleyküm bi sorum olcaktı bende etahen 2.4 var 2.5 e geçiyim mi çok fark eder mi yani ben sordum bikac kisiye eskiden devam et dendi de yardımcı olursanız sevinirim napıyım yani kstuffum da 1. 6. 5 yanlis degilsem boyle bide ben de y2jb kullanıyorum bunu indircem indirirsem degil mi?
Memnunsan kal, ama ben 2.5'e geç derim.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
256
93
28
Geç geç sistem yaxilimina dokunma ama etahen 2.5 e geç kstuf ise 1.6.7 e geç daya atabil oluyor bildiğim kadarıyla

Desertrain

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2026
68
6
8
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

Yenilikler:
etaHEN.elf - Son çıkan 2.5b sürümüdür.
ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

Teşekkürler

z_a_p_a_t_e_r

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2013
23
7
3
50
Selamın aleyküm arkadaşlar benim cihazımın sürümü 6.02 etaHen 2.3 versiyonda. Sorunsuz bir şekilde kırma yapıyor ve oynuyorum. Ama yüksek sürüm isteyen oyunlar için fix indirdiğimde oyunlar açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Bu paylaşılan etaHen 2.5 ve shadowmount.elf dosyalarını cihazıma eklesem kırma işleminde herhangi bir problem yaşarmıyım? Herkese iyi günler ve hayırlı Ramazanlar dilerim.