PS5 HACK Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,148 kez görüntülenmiş, 298 yorum ve 172 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rrated

BlackDesert

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2026
9
1
3
arkadaşlar kırım süresi önemli değil ben şu anda etahen yapıp klasörlü oyunlarımı oynamak istiyorum yani ben şu anda 50 dk ya takılı değilim benim için klasörlü oyunlar....

bilgiformu

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
37
8
8
Castellanos @Castellanos Selam,
Senin bana çok yardımların oldu yardımsever bir kardeşimsin Şimdiden çok teşekkürler. Forum da diğer arkadaşlardan hiçbiri 2-3 dakikasını ayırıp sorduğumuz soruya cevap verme tenezzülün de dahi bulunmuyorlar. Sen kısaca açıklarsın ümidi ile sana yazıyorum. PS5 Slim dijital 10.01 var. Gördüğüm kadarıyla herkes itemzflow yerine şu shadowmount denen olayı kullanmaya başlamış. Sorum :
1- USB harici SSD etaHEN\games\ klasörü içinde oyunlar duruyor. Ayrıca ben cevap alamadığım arkadaşın paylaştığı Homebrew launcher diye bir şey kurdum pkg olarak ama programı açtığım da oyunlar gözükmüyor ve internet bağlantısı yok hatası veriyor (kablo ile bağlı). Şu shadowmount denen zıkkım nasıl kullanılıyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım ? (Bu arada senin süresiz etahen dosyan yüklü onda shadowmount dosyası var yazmışsın). Veya eski sistem itemzflow dan devam mı etmeliyim ? Yardımcı olur musun paşam ?
merhaba shadowmount plus elf dosyasını payload ile göndermen gerekli sonrasında etahen içinden plugin segmesinden açarsan başlayacaktır ,autoload klasörü içindeki text dosyasına ekmezsen makinayı her açtığında shadowmount aktif etmen gerekli

BlackDesert

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2026
9
1
3
Bildiğim kadarıyla yapabiliyorsun ama kırılması için 50 dk beklemen gerekiyor diye biliyorum
arkadaşlar kırım süresi önemli değil ben şu anda etahen yapıp klasörlü oyunlarımı oynamak istiyorum yani ben şu anda 50 dk ya takılı değilim benim için klasörlü oyunları oynatabilmem önemli olan

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
118
105
43
merhaba shadowmount plus elf dosyasını payload ile göndermen gerekli sonrasında etahen içinden plugin segmesinden açarsan başlayacaktır ,autoload klasörü içindeki text dosyasına ekmezsen makinayı her açtığında shadowmount aktif etmen gerekli
Merhaba bir ispanyol kişinin videosunu izledim ve tüm yönergeleri yaptım. shadowmount.elf ve notify.elf dosyalarını data içindeki payloads klasörü içine kopyaladım. Plugin sekmesinden açıyorum (ama bazen dönüp baktığım da kendi kendine kapatmış oluyor ama videoda ki kişi de ara sıra kapandığını tekrar tekrar açmak zorunda kaldığından bahsetmiş). Text dosyası da ps5_autoloader kalsörü içinde var (Shadowmount.elf yazısı da text içinde yazıyor). y2jb yaptıktan sonra bildirimler de 6 oyun bulundu, kuruluyor ibaresi çıkıyor ama ana ekran da hiçbir oyun gözükmüyor maalesef ?

CEYKAYA

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 22, 2024
4
1
3
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

Arkadaşlar bestpig olan fixleri kullanın.

Bestpig fixleri, örnek metal gear için indirdiniz diyelim, klasörleri ve dosyaları oyunun ana dizinine atacaksınız.

Sonra konsolu açıp tekrar kırma işlemini yapacaksınız. Bestpig plugin devreye girmiş olacak.

İşlem bu kadar. :)

Yenilikler
:
etaHEN.elf - Son çıkan 2.5b sürümüdür.
ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

teşekkürler

bilgiformu

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
37
8
8
Merhaba bir ispanyol kişinin videosunu izledim ve tüm yönergeleri yaptım. shadowmount.elf ve notify.elf dosyalarını data içindeki payloads klasörü içine kopyaladım. Plugin sekmesinden açıyorum (ama bazen dönüp baktığım da kendi kendine kapatmış oluyor ama videoda ki kişi de ara sıra kapandığını tekrar tekrar açmak zorunda kaldığından bahsetmiş). Text dosyası da ps5_autoloader kalsörü içinde var (Shadowmount.elf yazısı da text içinde yazıyor). y2jb yaptıktan sonra bildirimler de 6 oyun bulundu, kuruluyor ibaresi çıkıyor ama ana ekran da hiçbir oyun gözükmüyor maalesef ?
aslında buna benzer bir hata bende de vardı PS5-Payloads-MOD programı ile shadowmount payload olarak gönderdim ve programın içinde bulunan ps5 autoloader klasörünü değiştirince düzeldi bu arada benim ps5 7.61 bilemiyorum version farkı varmıdır

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
118
105
43
aslında buna benzer bir hata bende de vardı PS5-Payloads-MOD programı ile shadowmount payload olarak gönderdim ve programın içinde bulunan ps5 autoloader klasörünü değiştirince düzeldi bu arada benim ps5 7.61 bilemiyorum version farkı varmıdır
Bilemiyorum. Neyse itemzflow kurdum onunla devam ediyorum artık. Birde PS5-Payloads-MOD programı ile pc-ps5 arasında bağlantıyı nasıl yapıyoruz ? Port numarasın da değişiklik yapmamız gerekiyor mu ? ps5 ip no girdim, kablo ile bağlı. ps5 içine bir dosya mı atmamız gerek bağlantı için ? Yardımcı olur musun rica etsem
NOT : Port numarasını eski haline döndürünce düzeldi. Ama attığım elf dosyalarını xplorer içinde aradım taradım ama nereye attığını bulamadım

Son düzenleme: