Tekken 6 PSP Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde fanus tarafından oluşturulan Tekken 6 PSP Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,141 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Tekken 6 PSP Sorunu
Konbuyu başlatan fanus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

fanus

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2011
1
0
1
sorunum şu ki : tekken6'yı bilgisayara bir arkadaşım attı, başka bir psp'de çalışıyor eminiz. daha sonra oyunu açmaya çalıştığımda

tekken 6 saves data automatically at certain points.Do not remove the memory stick or swith off the system when the memory stick duo access indicator is flashing (alttada ok seçeneği var)

ok dediğimde oyun açılıyor namco games yazısı geliyor, get ready for next battle diyor abimiz game over yazısıyla sürekli ws'leri izleyebiliyorum ancak oyuna girilmiyor.

yardımları bekliyorum.

halo2829bnm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2014
1
0
1
başka bir yolu yokmu bnde aynı hatayı alıyorum ancak ok tuşuna basamıyorum ne yapmam gerekiyor ppssppwindows u açıp oradan open sonra tekken 6 imaj isosunu seçiyorum ancak bu hatayı alıyorum.Lütfen cevap verin sorun oyundamı bilmiyorum

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
başka bir yolu yokmu bnde aynı hatayı alıyorum ancak ok tuşuna basamıyorum ne yapmam gerekiyor ppssppwindows u açıp oradan open sonra tekken 6 imaj isosunu seçiyorum ancak bu hatayı alıyorum.Lütfen cevap verin sorun oyundamı bilmiyorum
Kardeş üste [MENTION=58990]Turhan[/MENTION] kardeşin verdiği linkteki konuya baktın mi?

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk