PS4 Türkçe YAMA The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde kexepas tarafından oluşturulan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,147 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 56 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan kexepas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dimitnis

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
334
154
43
Teşekkürler, emeğiniz için.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Rica etsem şifrede alabilirmiyim.

Son düzenleme:

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
334
154
43
Öncelikle şunu demek istiyorum, kurulumu yaptım oyun gayet güzel türkçe oldu. Yalnız indirdiğimiz klasörden pkg türkçe yama dosyası çıkmıyor. exe programı çıkıyor (Yama Kurucu) oyunun uptade dosyasını bu şekilde Türkçe yamalıyacaksınız. Biraz zahmetli demeyim ama sabır istiyor. Update dosyası büyük olduğından (38 gb civarı) 1 saat'e yakın sürdü, klasörün içinden nasıl yapacağınız ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,113
113
Öncelikle şunu demek istiyorum, kurulumu yaptım oyun gayet güzel türkçe oldu. Yalnız indirdiğimiz klasörden pkg türkçe yama dosyası çıkmıyor. exe programı çıkıyor (Yama Kurucu) oyunun uptade dosyasını bu şekilde Türkçe yamalıyacaksınız. Biraz zahmetli demeyim ama sabır istiyor. Update dosyası büyük olduğından (38 gb civarı) 1 saat'e yakın sürdü, klasörün içinden nasıl yapacağınız ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.
Bilgilendirme için teşekkürler abim. :)