PS4 Türkçe YAMA The Evil Within PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Evil Within PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,732 kez görüntülenmiş, 359 yorum ve 219 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Evil Within PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asil3429

bymoonwalker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2017
28
4
3
The Evil Within PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Ana oyun The Evil Within'in yaması, The Assignment, The Consequence ve The Executioner dlc yamaları ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TECHNOGAME EKİBİ'ne (Serhat Çavunt ve Murat Gündoğan'a) buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Arşivin içinde yama ile uyumlu oyun linkini bulabilirsiniz. Ek olarak, oyunun ve dlc'lerin paylaşıldığı konu linkini de yama konusuna ekledim. Dilerseniz oradan da oyunu indirebilirsiniz. Son olarak, yamayı indireceğiniz not defteri bölümünde yazılan açıklamayı ve kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya, programlama konusunda yardımcı olan aluigi'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim :)

OYUN HAKKINDA

Shinji Mikami ve Tango Gameworks'ün yetenekli ekibi tarafından geliştirilen The Evil Within, hayatta kalma temalı korku oyunlarının başını çekiyor. Göz alıcı ortamlar, korkutucu ve ayrıntılı bir hikaye, gerilimin zirvesini yaşatacak bir dünya yaratmak için bir araya getiriliyor. Elindeki sınırlı kaynaklarla bu muhteşem korku ve aksiyon oyununda hayatta kalmak için savaşacak ve korkunun ne demek olduğunu anlayacaksın.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

Türkçe yama CUSA00375 sürümü ile uyumludur.

BİLGİLENDİRME
Yazıları daha iyi okumanız adına Ana oyun ve DLC'lerin alt yazılarında küçük harf yerine büyük harf kullandım. Ayrıca bu hazırlamış olduğum yama sayesinde artık siyah şerit, yani film şeridini ayarlar kısmından açıp kapatabileceksiniz. Aşağıdaki videoyu izleyerek film şeridinin nasıl açılıp kapatıldığını görebilirsiniz.

Gelelim kurulum bölümüne. Kurulum şu şeklide olacak:

1. Oyunu kurunuz.
2. The Assignment DLC'sini kurunuz.
3. The Concequence DLC'sini kurunuz.
4. The Executioner DLC'sini kurunuz.
5. Türkçe Yama dosyasını kurunuz.

Update dosyasını kurmayınız. Update dosyasından sadece bu film şeridi ile alakalı olan dosyayı alıp yamaya dahil ettim. Yukarıda belirttiğim şekilde kurulumları yaparsanız, sorun yaşamazsınız. :) Bunun dışında, The Fighting Chance Pack veya Season pass dlc'sini bulursanız onu da yamadan önce kurabilirsiniz. Oyuna bir etkisi yok, ama belki kurmak isterseniz diye belirteyim dedim.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TECHNOGAME EKİBİ

PROGRAMLAMA
ALUIGI

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

Emeklerinden dolayı THISROCK84 arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum :)

THE EVIL WITHIN OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE ASSIGNMENT OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE CONSEQUENCE OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE EXECUTIONER OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

teşekkürler

mert can şair

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2021
69
8
8
The Evil Within PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Ana oyun The Evil Within'in yaması, The Assignment, The Consequence ve The Executioner dlc yamaları ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TECHNOGAME EKİBİ'ne (Serhat Çavunt ve Murat Gündoğan'a) buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Arşivin içinde yama ile uyumlu oyun linkini bulabilirsiniz. Ek olarak, oyunun ve dlc'lerin paylaşıldığı konu linkini de yama konusuna ekledim. Dilerseniz oradan da oyunu indirebilirsiniz. Son olarak, yamayı indireceğiniz not defteri bölümünde yazılan açıklamayı ve kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya, programlama konusunda yardımcı olan aluigi'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim :)

OYUN HAKKINDA

Shinji Mikami ve Tango Gameworks'ün yetenekli ekibi tarafından geliştirilen The Evil Within, hayatta kalma temalı korku oyunlarının başını çekiyor. Göz alıcı ortamlar, korkutucu ve ayrıntılı bir hikaye, gerilimin zirvesini yaşatacak bir dünya yaratmak için bir araya getiriliyor. Elindeki sınırlı kaynaklarla bu muhteşem korku ve aksiyon oyununda hayatta kalmak için savaşacak ve korkunun ne demek olduğunu anlayacaksın.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

Türkçe yama CUSA00375 sürümü ile uyumludur.

BİLGİLENDİRME
Yazıları daha iyi okumanız adına Ana oyun ve DLC'lerin alt yazılarında küçük harf yerine büyük harf kullandım. Ayrıca bu hazırlamış olduğum yama sayesinde artık siyah şerit, yani film şeridini ayarlar kısmından açıp kapatabileceksiniz. Aşağıdaki videoyu izleyerek film şeridinin nasıl açılıp kapatıldığını görebilirsiniz.

Gelelim kurulum bölümüne. Kurulum şu şeklide olacak:

1. Oyunu kurunuz.
2. The Assignment DLC'sini kurunuz.
3. The Concequence DLC'sini kurunuz.
4. The Executioner DLC'sini kurunuz.
5. Türkçe Yama dosyasını kurunuz.

Update dosyasını kurmayınız. Update dosyasından sadece bu film şeridi ile alakalı olan dosyayı alıp yamaya dahil ettim. Yukarıda belirttiğim şekilde kurulumları yaparsanız, sorun yaşamazsınız. :) Bunun dışında, The Fighting Chance Pack veya Season pass dlc'sini bulursanız onu da yamadan önce kurabilirsiniz. Oyuna bir etkisi yok, ama belki kurmak isterseniz diye belirteyim dedim.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TECHNOGAME EKİBİ

PROGRAMLAMA
ALUIGI

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

Emeklerinden dolayı THISROCK84 arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum :)

THE EVIL WITHIN OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE ASSIGNMENT OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE CONSEQUENCE OYNANIŞ VİDEOSU

THE EVIL WITHIN: THE EXECUTIONER OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

TESEKKURLER