Xbox 360 Türkçe Yama The Evil Within Xbox360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan The Evil Within Xbox360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı The Evil Within Xbox360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anteplineo

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
420
339
63
The Evil Within Xbox360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Evil Within Xbox360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Evil Within ve Oyuna çıkmış olan tüm DLC'lerin (The Assignment, The Consequence, ve The Executioner) türkçe yamaları ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TECHNOGAME ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka okuyunuz. Kurulum bölümünde neler yapacağınızı detaylı bir şekilde yazdım. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Ricamı kırmayıp tüm konsollar için DİL ARACI ve FONT ARACI yapan/hazırlayan ALEX arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bizi çok büyük bir yükten kurtardı. O olmasaydı bu yamayı belki de hiç çıkaramayacaktık. Tekrardan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum :)

OYUN HAKKINDA
Shinji Mikami ve Tango Gameworks'ün yetenekli ekibi tarafından geliştirilen The Evil Within, hayatta kalma temalı korku oyunlarının başını çekiyor. Göz alıcı ortamlar, korkutucu ve ayrıntılı bir hikaye, gerilimin zirvesini yaşatacak bir dünya yaratmak için bir araya getiriliyor. Elindeki sınırlı kaynaklarla bu muhteşem korku ve aksiyon oyununda hayatta kalmak için savaşacak ve korkunun ne demek olduğunu anlayacaksın. Bu sürüm, İngilizce dilini destekler.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Türkçe yama USA 425307F4 versiyonuna göre hazırlanmıştır. O yüzden 425307F4 versiyona sahip olan oyunu indirmeniz gerekmektedir. Oyunu ve DLC'leri yama klasörü içinde paylaşacağım adresten, daha sonra değiştireceğiniz Update dosyasını da Aurora panelden indirin indireceksiniz.

Oyunu Xenia emulatörü aracılığıla da oynayabilirsiniz.

NOT
Eski nesil yamaları ne kadar ilgi görürse görsün, bizim için fark etmiyor. Elimizden geldikçe yama üretimi devam edecek ama sizlerin de yama yapımında desteklerinize ihtiyacımız var. Bu yamaya da, son yamalarda olduğu gibi (BİZ) türkçe font ekledik :)Kendilerini şişirenlere ve bu tür yamaları para ile satanlara gelsin bu da :)

Neil: DLC ve update uyumluluğu sağlandı bu sayede DLC ek paketleri sorunsuz Türkçe Font desteği ile oyanayabileceksiniz. Oyunu ve DLC'leri nerden indirdiğimi yama klasörüne ekledim, mutlaka okuyun.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

TECHNOGAME EKİBİ

XBOX360 TÜRKÇE FONT
CASTELLANOS
NEIL

XBOX360 LOCALIZATION TOOL + FONT TOOL
ALEX

XBOX360 PORT VE DÜZENLEME
NEIL
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU
eklenecek..

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
147
181
43
35
Elinize kolunuza sağlik xbox 360 Türkçe yamalari çok değerli elinize sağlik.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
738
324
63
xbox ta daha kaliteliymiş canavar gibi akıyor
Xbox360 güzel cihaz cidden yeri ayrı umarım daha çok yama gelir ellerinize sağlık 🙂 Neil @Neil Castellanos @Castellanos