PS4 Türkçe YAMA The Flame in the Flood PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Flame in the Flood PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,371 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 34 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Flame in the Flood PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan birolozturk

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,586
36,761
113
The Flame in the Flood PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Kapak Resmi thisrock84 @thisrock84 tarafından hazırlanmıştır.

Sevgili mcpsp üyeleri, The Flame in the Flood PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren EKİP TR'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :) Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşiv dosyasının içine ekledim. Linkleri kopyalayarak oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum.

patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

PS4 Oyununu upload edip paylaşan @hako 'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler hako @hako :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ (EKIP TR)
Enes BAŞPINAR
Fırat YALÇINKAYA

TOOL
SWUFORCE

TEKNIK DESTEK
SINNERCLOWN ( sinnerclown @sinnerclown )

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

vigura

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
322
1,439
93
42
çok güzel bir oyundur teşekkürler...dishonored 2 ye el atabilirsen harika olur

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,102
2,536
113
Üstad her zamanki gibi sen n'aptın abi böyle ya...
Videoyu izledim yine harika bir çalışma var ortada.
Türkçe değil diye bir türlü girememiştim bu oyuna.

Sayende şimdi akıcaz nehirde bir o yana bir bu yana.

Reis bana şiir yazdırttın ya, daha ne desem bilemiyorum sana. Bu oyunu Türkçe oynamak gerçekten çok keyifli olacak!

Eline, emeğine sağlık dostum. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler. İnşallah bu harika çalışmalarının sonu gelmez!

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,586
36,761
113
Eline sağlık dostum.
Yardımlarınız için sağ olun :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Üstad her zamanki gibi sen n'aptın abi böyle ya...
Videoyu izledim yine harika bir çalışma var ortada.
Türkçe değil diye bir türlü girememiştim bu oyuna.

Sayende şimdi akıcaz nehirde bir o yana bir bu yana.

Reis bana şiir yazdırttın ya, daha ne desem bilemiyorum sana. Bu oyunu Türkçe oynamak gerçekten çok keyifli olacak!

Eline, emeğine sağlık dostum. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler. İnşallah bu harika çalışmalarının sonu gelmez!
:D

Aslında önceden hazırlamıştım, ama şimdi paylaşmak nasip oldu. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifle oyamanız dileğiyle :)

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,102
2,536
113
Aslında önceden hazırlamıştım, ama şimdi paylaşmak nasip oldu. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifle oynamanız dileğiyle :)
Senin elinde daha böyle muhteşem Türkçe yamalar varsa bizim işimiz iş usta :)

Sayende bu konsol (Ps4) daha ölmedi ve bu gidişle ölmeyecek de :)

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,586
36,761
113
Aslında önceden hazırlamıştım, ama şimdi paylaşmak nasip oldu. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifle oynamanız dileğiyle :)
Senin elinde daha böyle muhteşem Türkçe yamalar varsa bizim işimiz iş usta :)

Sayende bu konsol (Ps4) daha ölmedi ve bu gidişle ölmeyecek de :)

[/QUOTE]
Bitirdikçe paylaşacağız inşallah.

İyi niyetinden şüphe etmediğim, her daim kardeşi olduğum bir arkadaşımızın arkamızdan iş çevirdiğini öğrenince üzüldüm diyebilirim. Gerçi yazsa da değişen bir şey olmayacak. Her türlü o yamayı port edeceğim. İsmi lazım değil, ama ilk 3 harfi SCO. Burayı okuduğunu biliyorum, ama böyle iş bozarak bir şey elde edemez. Yazık gerçekten. Yakında sitesini de ziyaret edeceğim zaten.