- Şub 19, 2019
- 2,586
- 36,761
- 113
The Flame in the Flood PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Kapak Resmi
@thisrock84
tarafından hazırlanmıştır.
Sevgili mcpsp üyeleri, The Flame in the Flood PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren EKİP TR'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşiv dosyasının içine ekledim. Linkleri kopyalayarak oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum.
patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark
PS4 Oyununu upload edip paylaşan @hako 'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler
@hako

TÜRKÇE ÇEVİRİ (EKIP TR)
Enes BAŞPINAR
Fırat YALÇINKAYA
TOOL
SWUFORCE
TEKNIK DESTEK
SINNERCLOWN (
@sinnerclown
)
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
OYNANIŞ VİDEOSU

Kapak Resmi

Sevgili mcpsp üyeleri, The Flame in the Flood PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren EKİP TR'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark
PS4 Oyununu upload edip paylaşan @hako 'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler

TÜRKÇE ÇEVİRİ (EKIP TR)
Enes BAŞPINAR
Fırat YALÇINKAYA
TOOL
SWUFORCE
TEKNIK DESTEK
SINNERCLOWN (

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: