Android Türkçe Yama The Walking Dead Season One Android(Mobil) Full Türkçe İndir(ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde cndbbgrtln tarafından oluşturulan The Walking Dead Season One Android(Mobil) Full Türkçe İndir(ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Walking Dead Season One Android(Mobil) Full Türkçe İndir(ÇIKTI)
Konbuyu başlatan cndbbgrtln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fırtıne kesici

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
20
16
3
The Walking Dead: Season One

Cpu z indirip telefon grafiğinize bakın ve ona göre indirin.

CpuZ:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Adreno:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Mali:

Power:

Tegra:

Kurulum:

Rardan çıkarın. Obb dosyasını Android obb klasörüne atın ve APK yi kurun. Bu kadar. Obb dosyasını Android/obb klasörüne taşıyamazsanız Shizuku yu ve zarchive yi indirin. Shizuku kurulumu yapıp Zarchive ile klasörü taşıyın.

Shizuku:

Galaxy A53 Android 15 de denenmiştir.

Keyifli oyunlar😊
[ATTACH type="full"]3824[/ATTACH][ATTACH type="full"]3825[/ATTACH]

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
38
15
8
Bu yamayı yapan arkadaşı tanıyorum eski sürüme yapmış bıraktı oyuna güncelleme geldi halbuki yeni telefonlarda uyumlu çalışıyor şimdi benim telefon xclipse angle yazıyor burada bulunan gpu'lar uyumlu değil benim telefona ama apkaward'dan son sürümü indiriyorum sorun yok türkçe apk'yı indirmeyi deniyorum inmiyor cihazınızla uyumsuz diyor

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
20
16
3
Bu yamayı yapan arkadaşı tanıyorum eski sürüme yapmış bıraktı oyuna güncelleme geldi halbuki yeni telefonlarda uyumlu çalışıyor şimdi benim telefon xclipse angle yazıyor burada bulunan gpu'lar uyumlu değil benim telefona ama apkaward'dan son sürümü indiriyorum sorun yok türkçe apk'yı indirmeyi deniyorum inmiyor cihazınızla uyumsuz diyor
CpuZ indirdiğinizde muhakkak adreno mali ya da diğerlerinden biridir. CpuZ ye dikkatli bakın. Bir de hangi telefonu kullanıyorsunuz merak ettim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Adreno ya giriyor sizinki. Adreno indirip kurabilirsiniz.

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
38
15
8
CpuZ indirdiğinizde muhakkak adreno mali ya da diğerlerinden biridir. CpuZ ye dikkatli bakın. Bir de hangi telefonu kullanıyorsunuz merak ettim

Adreno ya giriyor sizinki. Adreno indirip kurabilirsiniz.
Samsung galaxy s24 kullanıyorum ana adreno mali powervr ve tegra değil benim gpu xclipse

Ekli dosyalar

Fırtıne kesici

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2026
10
4
3
The Walking Dead: Season One

Cpu z indirip telefon grafiğinize bakın ve ona göre indirin.

CpuZ:

Adreno:

Mali:

Power:

Tegra:

Kurulum:

Rardan çıkarın. Obb dosyasını Android obb klasörüne atın ve APK yi kurun. Bu kadar. Obb dosyasını Android/obb klasörüne taşıyamazsanız Shizuku yu ve zarchive yi indirin. Shizuku kurulumu yapıp Zarchive ile klasörü taşıyın.

Shizuku:

Galaxy A53 Android 15 de denenmiştir.

Keyifli oyunlar😊
[ATTACH type="full"]3824[/ATTACH][ATTACH type="full"]3825[/ATTACH]
Ellerinize saglik