Android Türkçe Yama The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,633 kez görüntülenmiş, 790 yorum ve 370 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23]
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İsmaillts

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
189
97
28
1.23 için hazırlıyorum.
Twd 2 nin kayıt sorunu düzelmezse yapmayı düşünmüyorum. PS3 için tekrar bakacağım. Emülatör ile mobilde çalıştırmayı deneyebilirsinsiiz.
3 sezonu da yaparım büyük ihtimalle tabi onunda sorunun yoksa.
Daha öncede dediğim gibi Tomb raider kirilmadan yapamam.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Mali çalıyor mu? 1.23 surumunde dene. Veya hangi versiyon çalışıyor sende?
Hocam tablete adreno gpu'lu apk indirdim yüklenmedi hem telefon hemde tabletim samsung olduğu içinmi bilemedim acaba senin the walking dead türkçe yama'n bende yüklenirmi aynı oyunu play store'dan yüklüyorum sorunsuz yükleniyor

SamiTheSlayer

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 12, 2026
27
8
3
Harika bir iş tebrik ederim umarım sorunsuz oynayabiliriz bu arada tam bilmiyorum ama twd sezon 2'de kayıt sorunu var demişsin bu tam olarak neye sebep oluyor eğer ilk oyundaki seçimlerin sonucunun ikinci oyunu etkilemesi olayıysa problem değil sıfırdan tekrar başlanabilir ama direkt oyun içi ilerleme kaydedilmiyorsa o bayağı sıkıntı olur.

Yerayay

Patch King & Programmer
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
829
8,223
93
Arcadia Bay, Oregon
Selamünaleyküm hocam nasılsınız keyifler yerinde mi
As
Hocam tablete adreno gpu'lu apk indirdim yüklenmedi hem telefon hemde tabletim samsung olduğu içinmi bilemedim acaba senin the walking dead türkçe yama'n bende yüklenirmi aynı oyunu play store'dan yüklüyorum sorunsuz yükleniyor
Onu hallederiz ilk bir dene de paylaşınca.
Harika bir iş tebrik ederim umarım sorunsuz oynayabiliriz bu arada tam bilmiyorum ama twd sezon 2'de kayıt sorunu var demişsin bu tam olarak neye sebep oluyor eğer ilk oyundaki seçimlerin sonucunun ikinci oyunu etkilemesi olayıysa problem değil sıfırdan tekrar başlanabilir ama direkt oyun içi ilerleme kaydedilmiyorsa o bayağı sıkıntı olur.
Ben denedigimde Oyun içi kayıt sorunu vardi. Bi bölümü yarıda bırakamazsin. Ancak ben son
Sürümde denemedim. Biri deneyip yazarsa iyi olur.

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
189
97
28
As

Ben denedigimde Oyun içi kayıt sorunu vardi. Bi bölümü yarıda bırakamazsin. Ancak ben son
O sorun düzeliyor telefona sanal android kurup ordan oynayınca oyun kayıt alıyor diye biliyorum sezon bir kayıt alıyor sezon ikiye geçince

Berk63738

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
13
22
3
As

Kral tahminen yama ne zaman bitiyor ya ayıptır söylemesi

Font işiyle uğraşıyoruz. Bir yandan port ediyorum. Biraz daha sürecek.
Kral ne kadar kaldı Yamanin bitmesine

Son düzenleme:

Yerayay

Patch King & Programmer
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
829
8,223
93
Arcadia Bay, Oregon
Kral tahminen yama ne zaman bitiyor ya ayıptır söylemesi

Kral ne kadar kaldı Yamanin bitmesine
Bitirip kurtulmak istiyorum bende. Daha hızlı bitirmek için bazı bölümleri ai ile çevirmeye başladım. Olmadı paylaşırım, bölümleri çevirdikçe güncellerim.

Berk63738

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
13
22
3
Bitirip kurtulmak istiyorum bende. Daha hızlı bitirmek için bazı bölümleri ai ile çevirmeye başladım. Olmadı paylaşırım, bölümleri çevirdikçe güncellerim.
Kral bu en son dediğin olabilir gerçekten işte, kaçıncı bölüme kadar uyguladin kral şuanda