PS4 Türkçe YAMA Tormented Souls 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Tormented Souls 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Tormented Souls 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nightwolf_326

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
288
821
93
Tormented Souls 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Tormented Souls 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi, Düzenlemesi ve Aracı bana ait olan TORMENTED SOULS 1 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Bu oyun çok zorlu bir işlemin ardından tarafımca türkçeye çevrilmiş ve port edilmiştir. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama oyunun v01.02 versiyonuna göre düzenlenmiştir.

OYUN HAKKINDA
Tormented Souls, orijinal Resident Evil ve Alone in the Dark serilerinden ilham alan, klasik hayatta kalma-korku türüne bir geri dönüştür. Sabit perspektifli maceralara yeni bir değişiklik getirerek yeni nesil için modern bir deneyim sunan Tormented Souls'da, Caroline Walker hastaneye dönüşen korkunç bir malikanede ikiz kızların esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasını araştırıyor.

Winterlake'te Bir Musibet Saklanıyor
Winterlake'te ikiz kızların kaybolmasını araştırırken Caroline Walker'ın başına korkunç bir şey gelir. Gecenin köründe, bir küvette çıplak bir şekilde ve köhne tıbbi ekipmanlara bağlı olarak uyanan Caroline, terk edilmiş bir Konağın salonlarını keşfederken ölüm kalım savaşı vermelidir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MYBE&KA

PS4 TOOL
MYBE&KA

TÜRKÇE FONT
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
MYBE&KA

OYNANIŞ VİDEOSU

KURULUM
Ana oyunu ve update indirin, Mycan programı ile ana oyunu seçin, update seçin, yama arşivinden ise buradan indireceğiniz mycan uzantılı yama dosyasını seçip işlemi başlatın. işlem bittiğinde repack klasöründeki yeni tr yama ile hazır update ve ana oyunu kullanacaksınız. İndirdiğiniz orjinal update ise yama hazırlandıktan sonra silebilirsiniz.

Ana Oyun + Update linki

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yamanın yapılacağı programın linki (Mycan)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
416
1,334
93
Oyun kapağına dikkat edin. PS5 hayranı sayın administatatöre Castellanos @Castellanos ps4 konusunda, ps4 kapağı yerine ps5 kapağı koyarak subliminal mesaj vermektedir. 😂

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,726
8,871
113
Vay eline sağlık kardeşim ben çok istemiştim yapmak için oda çok uğraştırıyordu zaman bulamadım
Çok güzel bir iş başardın kardeşim eline sağlık tekrar

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
416
1,334
93
Video demek istedin herhalde😂
AAAA bak ona dikkat etmemiştim. Kendi ağzınla işte itiraf ettin :D

Kapakda ps5 kapağı. Ps4 yazması subliminal mesaj vermediğin anlamına gelmez.

Örnek ps4:

PS5

ve yukarıda senin yaptığın kapak tasarımı. Başka bir diyeceğim yok sayın yargıç herşey ortada :D

MyBe&Ka @MyBe&Ka emeklerin için teşekkürler. Çok gıcık bir dosya yapısına sahip oyunun yamasını bizlerle buluşturduğun için :)

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,000
54,548
113
AAAA bak ona dikkat etmemiştim. Kendi ağzınla işte itiraf ettin :D

Kapakda ps5 kapağı. Ps4 yazması subliminal mesaj vermediğin anlamına gelmez.

Örnek ps4:

PS5

ve yukarıda senin yaptığın kapak tasarımı. Başka bir diyeceğim yok sayın yargıç herşey ortada :D

MyBe&Ka @MyBe&Ka emeklerin için teşekkürler. Çok gıcık bir dosya yapısına sahip oyunun yamasını bizlerle buluşturduğun için :)
Senden de bir şey kaçmıyor valla. ;)

Abi dosya yapısı inanılmaz karışık bir yama ve baya uğraştı valla. Helal olsun :)