PS4 Türkçe YAMA Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,879 kez görüntülenmiş, 145 yorum ve 91 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zappara

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,115
2,784
113
kardeşim merhabalar yine harika işler çıkarıyorsunuz MAŞAALLAH hızınıza yetişemiyoruz umarım bu 4 lünün içinde madmax ve spiderman vardır bu iki oyunda gerçekten türkçe oynanışı hak eden oyunlardan şimdiden elinize emeğinize sağlık saygılar
Üstad konuda, yama hakkında dörtlemenin ilk ayağı olacağından bahsetmiş. Yani gelecek olan yama 4 oyundan oluşan serinin 1. oyunu olacak. O yüzden Mad Max ya da Marvel's Spiderman olma ihtimali yok. Umarım ileride bir gün o yamalarda çıkar ancak maalesef ki şimdi değil.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam Mad Max şu an ücretli bir yama. Haliyle çeviri grubu izin vermezse -ki vermiyor- Ps4'e port edilemez. İleride yama ücretsiz olarak oyunseverlere sunulursa eminim ki bu güzide arkadaşlarda ( thisrock84 @thisrock84 , Castellanos @Castellanos ) port işlemlerini tıpkı şimdiki gibi hemencecik yapacaklardır. Sonuçta şimdiye kadar yaptıkları ortada! Ve yapacakları da...

Marvel's Spiderman'e gelecek olursak malum onun Türkçe yama olma ihtimali diğerlerine göre maalesef ki daha zor. Ancak inşallah zamanı geldiğinde onu da Türkçe bir şekilde oynayabiliriz. Her ne olursa olsun tüm yamalar için emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz selam olsun!

muratti10

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2020
88
62
28
Emeğine sağlık hocam teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Emeğine sağlık hocam teşekkürler

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
508
376
63
güzel bir seri teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir seri teşekkürler

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,642
5,206
113
Herkes 4 farkli oyun beklerken herkes ay ben sok modunda :)

Valla biraz hüsran olduk hocam ben sevmediydim bu oyunlari kendi adima hatta silecektim 4 vardi bende baktim 3-4 gb dursun bari dediydim :)
4 u indiriyimde bakim bari :)

Hocam bu arada saka bir yana ellerine yuregine saglik :)
Takipteyim ;)

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
277
8,808
93
41
Herkes 4 farkli oyun beklerken herkes ay ben sok modunda :)

Valla biraz hüsran olduk hocam ben sevmediydim bu oyunlari kendi adima hatta silecektim 4 vardi bende baktim 3-4 gb dursun bari dediydim :)
4 u indiriyimde bakim bari :)

Hocam bu arada saka bir yana ellerine yuregine saglik :)
Takipteyim ;)
Merhaba, aslına bakarsan dört farklı oyun olmadığını anlatabilmek için konuların açıklama kısımlarına, özellikle, bir dörtlemenin 1. 2. 3. 4. parçası şeklinde açıklama metinlerin koymuştum, onları görmemiş olabilir misin :) Şok olmayı bırakın arkadaşlar doğru bir şekilde oyunun ne olduğunu tahmin bile ettiler :)

Hüsran biraz ağır kaçar böyle bir oyun serisi için. Ama tabiyki bende herkesin çok sevdiği oyunları sevmeyebiliyorum, dediğiniz gibi herkesin kendi oynama alışkanlıkları :)

Tekrar keyifli oyunlar :)

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,544
113
Merhaba, aslına bakarsan dört farklı oyun olmadığını anlatabilmek için konuların açıklama kısımlarına, özellikle, bir dörtlemenin 1. 2. 3. 4. parçası şeklinde açıklama metinlerin koymuştum, onları görmemiş olabilir misin :) Şok olmayı bırakın arkadaşlar doğru bir şekilde oyunun ne olduğunu tahmin bile ettiler :)

Hüsran biraz ağır kaçar böyle bir oyun serisi için. Ama tabiyki bende herkesin çok sevdiği oyunları sevmeyebiliyorum, dediğiniz gibi herkesin kendi oynama alışkanlıkları :)

Tekrar keyifli oyunlar :)
hangi oyunu paylaşırsan benim için başımın üstünde yeri vardır :)