Ultimate Mortal Kombat 3 Zeus Hack Edition

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde Refleton tarafından oluşturulan Ultimate Mortal Kombat 3 Zeus Hack Edition başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,784 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Ultimate Mortal Kombat 3 Zeus Hack Edition
Konbuyu başlatan Refleton
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maraz_alii

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
sağ ol dostum aradığım şeydi bunun joyistik desteği varmı boşuna indirmiyim joyistik desteği yoksa indirmiceem ona göre cevabını bekliyorum refleton dostum

maraz_alii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2011
12
0
1
42
umk3zeus hiç bir mamede çalıstıramadım bios doyalarınıda yükledim halde hepsi calısıyo bi tek umk3zeus calısmıyo resimli anlatım yaparmısın ltfn

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
umk3zeus hiç bir mamede çalıstıramadım bios doyalarınıda yükledim halde hepsi calısıyo bi tek umk3zeus calısmıyo resimli anlatım yaparmısın ltfn
Başka Mame de ben denemedim ama eklediğim Emulatörü kullanırsan sorun olamz...
Müsait bir zamanda deneyecem...

maraz_alii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2011
12
0
1
42
arkadasım saol paylasım için ama senin verdin emulatorde sadece oyun menüsü cıkıyo uyunlara tıkaldım zaman hiç birini acmıyo ben baska mamede denedim mk1 mk2 mk3 umk3 kadar tanıyo ama umkzeus hariç ya ben bu zeus hack nerden indiesem hiç bi mamede oynuyamdım ya noop saybat nasıl cıkıyo veya cet dosyası varsa nerdenbula bilirim

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
arkadasım saol paylasım için ama senin verdin emulatorde sadece oyun menüsü cıkıyo uyunlara tıkaldım zaman hiç birini acmıyo ben baska mamede denedim mk1 mk2 mk3 umk3 kadar tanıyo ama umkzeus hariç ya ben bu zeus hack nerden indiesem hiç bi mamede oynuyamdım ya noop saybat nasıl cıkıyo veya cet dosyası varsa nerdenbula bilirim
slm tşklr arkadaş umk3zeusta var çok uzun zamandır orasıyodum umk3zeus hack la hiç biriis acmıyodu cok tşklr paylasım için ilkay jagger yani sunlar var gizli karekterlerin hepsi acık ok
Sanırım sorunu halletmişsin:)

maraz_alii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2011
12
0
1
42
arkadaşlar neden noop sayboit neden kendi hareketleri yok ya sadece kombası var mesela 2 ileri lp yapınca gölgesi cıkıyo asagı geri lp yapıncada duman gibi büyüsü vardı yanlız kendi hareketlerinin hiç birisi yok ayrıcada fatalitiside yok neden? umk3trilogy veya sega da bicok hareketleri var arkade de neden yok bu hareketleri

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Çünkü Sega UMK3 ve Trilogy Arcade versiyonundan daha sonra çıktı onlarda dahada geliştirdiler...

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Oyun zaten var olarak görünmüyor UMK3'ü Tam listede normal olarak bulup seçeceksin.