PS5 HACK UMTX Jailbreak Playstation 5 Kırıldı 1.XX - 5.50 Versionlar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan UMTX Jailbreak Playstation 5 Kırıldı 1.XX - 5.50 Versionlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,491 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 49 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı UMTX Jailbreak Playstation 5 Kırıldı 1.XX - 5.50 Versionlar
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kratos026

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,838
113
44
Siteye Git
"Teşekkürler" yazan botlara aldırış etme 5.50 konsolum var. Soru sorup cevap alamayınca kendim denedim debug settings geliyor fakat oyun yüklemesi yapılmıyor. Keşke ilk başta konu açan not olarak belirtseydi ugrasmazdim boşuna.
İlk mesajda ne eksik nede fazlalık var jailbreak rehberidir ve sizde jailbreak yapmışsınız bunda sorun yok.oyun yükleyip oynayabilirsiniz denmemiş.iyi forumlar dilerim.

Cpt. Sergei

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2024
10
2
3
İlk mesajda ne eksik nede fazlalık var jailbreak rehberidir ve sizde jailbreak yapmışsınız bunda sorun yok.oyun yükleyip oynayabilirsiniz denmemiş.iyi forumlar dilerim.
Öncelikle şunu düzelteyim mesajım okunduğunda sert ve kırıcı gözükebilir fakat kesinlikle öyle değil.
Mevcut olan küçük sitemim arkadaşların sırf link gözükmesi için "teşekkürler" yazıp ortadan kaybolmaları. Elbette herkesin geri dönüp olmadı vs yazmaları beklenemez fakat 1 kişinin bile yazmasi diğer kişileri de kurtarabilirdi zaman açısından.

Bu işlem bu arada bir 4.XX PS5 teki gibi Jailbreak değil Reddit ten okuduğum kadarı ile ileriye yönelik bir demo ve test amaçlı deniliyordu.

Debug settings gelsede diğer bütün işlemler işlevsiz özellikle fpkg oyun yuklememizi sağlayan özellik yok.

Kimse ne burada nede dünyanın hiçbir yerinde sadece ohh ne güzel Debug settings ayarını getirdim bana bu yeter demez. :) Herkes ya uygulama ya oyun için erişim sağladığında ki kırılmaya genelde Jailbreak der.

Elbette her sürümde bulunan elinizin altında birden fazla PS5 olması mümkün değil. Bu yüzden test etme şansınız da olmayabilir fakat küçük bir araştırma ile bunun demodan ibaret olduğu görülebilir idi. Artık şunu biliyoruz ki oyun, uygulama için hiçbir işimize yaramıyor.

Geri dönüşünüz için teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,838
113
44
Siteye Git
Amacım tartışmak ve konuyu uzatmak değil,başka kaynaklarda illaki araştırma yapabilirsiniz.

Belirttiğiniz gibi boşuna uğraşıp zaman kaybetmezdiniz.zaman hepimiz için kıymetlidir.

İyi forumlar.

karakral02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 25, 2018
168
199
43
ADIYAMAN
yukardaki arkadaş mesajını alıntılamıyorum
playstatıon jailbreak işinin kıyısından köşesinden tutan herkes bilirki debug menüsü her cihazda gizlidir onu ortaya çıkarmak işin büyük bölümünü bitirmek demektir bu kırılma için aşamalardan bir tanesidir
demo değil bildiğin kırmadır
umarım bu yazdıklarım sert ve kırıcı gözükmemiştir

baco500

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 13, 2024
128
41
28
USTA ŞUAN OYUN OYNAYABİLİYORMUYUZ SÜRÜM BENİM 5.50 KIRDIKTan sonra