yigitovski Erişim Engelli Tem 13, 2009 485 6 18 Tem 5, 2011 #11 Tm da aklıma gelmişti böyle bir şey. Vallahi aklımı okudun herkezisyan abi
Cihan Ünlü Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 26, 2011 1,252 27 48 34 Tem 5, 2011 #12 herkezisyan' Alıntı: kapak çalışmam güzel oldu tsk bundan sonraki çalışmalarda bu şekilde olması daha hoş olur bence. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... şuna bak benim nick imi küçük yapmış
herkezisyan' Alıntı: kapak çalışmam güzel oldu tsk bundan sonraki çalışmalarda bu şekilde olması daha hoş olur bence. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... şuna bak benim nick imi küçük yapmış
ramowarr Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 9, 2010 278 8 18 31 Tem 5, 2011 #13 emir vermedim ben sadece söledim adam yapıyor sen değil istek söledim
Cihan Ünlü Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 26, 2011 1,252 27 48 34 Tem 5, 2011 #14 ramowarr' Alıntı: emir vermedim ben sadece söledim adam yapıyor sen değil istek söledim Genişletmek için tıkla ... Bende Gruptayım Oyunu Baştan Sonuna Kadar Ben Test Ediyorum. Ulan Varya Beleşe İş Yapmakta Yetmiyor Adama Bak Ya. Senin Gibiler Hak etmiyor Böyle Paylaşımları ya Neyse..
ramowarr' Alıntı: emir vermedim ben sadece söledim adam yapıyor sen değil istek söledim Genişletmek için tıkla ... Bende Gruptayım Oyunu Baştan Sonuna Kadar Ben Test Ediyorum. Ulan Varya Beleşe İş Yapmakta Yetmiyor Adama Bak Ya. Senin Gibiler Hak etmiyor Böyle Paylaşımları ya Neyse..
DesBurak Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 5, 2011 101 1,513 93 Tem 5, 2011 #15 ramowarr' Alıntı: emir vermedim ben sadece söledim adam yapıyor sen değil istek söledim Genişletmek için tıkla ... Konunun ilk mesajını bile okumadan yorum yazanlardan olduğun her halinden belliydi. Bir de büyük yazdım oraya. :sayko: TEST EDEN: Hakan Akışka Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ramowarr' Alıntı: emir vermedim ben sadece söledim adam yapıyor sen değil istek söledim Genişletmek için tıkla ... Konunun ilk mesajını bile okumadan yorum yazanlardan olduğun her halinden belliydi. Bir de büyük yazdım oraya. :sayko: TEST EDEN: Hakan Akışka Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ramowarr Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 9, 2010 278 8 18 31 Tem 6, 2011 #16 arkadaş galiba kimseyle paylaşmayı sevmez
herkezisyan Erişim Engelli Ara 4, 2010 0 5 2 41 Tem 6, 2011 #17 Hakan Akışka' Alıntı: şuna bak benim nick imi küçük yapmış Genişletmek için tıkla ... ŞİMDİ OLMUSTUR UMARIM İSMİN YAN YANA KOYUNCA KÜÇÜLTTM MECBURİ :01:
Hakan Akışka' Alıntı: şuna bak benim nick imi küçük yapmış Genişletmek için tıkla ... ŞİMDİ OLMUSTUR UMARIM İSMİN YAN YANA KOYUNCA KÜÇÜLTTM MECBURİ :01:
Cihan Ünlü Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 26, 2011 1,252 27 48 34 Tem 6, 2011 #19 Bak Bu İyi Olmuş Dostum Harikasın