PS4 Türkçe YAMA Undertale Türkçe Yama İsteği

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama İstekleriniz kategorisinde yhanova tarafından oluşturulan Undertale Türkçe Yama İsteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,748 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama İstekleriniz
Konu Başlığı Undertale Türkçe Yama İsteği
Konbuyu başlatan yhanova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nitr0

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
895
3,553
93
MyBe&Ka @MyBe&Ka portagas @portagas Neil @Neil

Valla kaç kez yazdı bana bunun için ama yazdıklarınızın aynısını hemen hemen ben de yazdım, ama anlamadı beni 😂
Biri sonunda yapacak o zaman, ama ben çözüm buldum gibi 😂🤣

[12/9 18:25] Bu zor abi ya
[12/9 18:25] Uğraştırır
[12/9 19:07] YHA: Beni bağlamaz 😅🤣😂

Hira nur istiyor

2027 de olur dersen onu da kabul ederim😅😂🤣
[12/9 19:47] Çok zor

Dedi😂😅
Şimdi, geçenlerde kardesim benden SteamWorld Heist 2 oyununu switch için Türkçe'ye cevirmemi istedi. Dosyaları açtım ve baktım ki 15 bin satır metin var. Baktım yapılacak gibi değil ben de dedim ki "Steamworld 1-2 ve Heist 1 oyunlarını çevirdim senin için, bunu kendin cevir😂". Kabul etti 15 bin satırı bir kaç saate yapay zekaya cevirtip oynamaya başladı ve 37 saat kadar oyunu oynayıp bitirdi😂🤣

Sana da şu şekil formül uygulayalım.Switch için olan yamadan metinleri çıkardım. PS4 ile satır sayısı farkı var. Direkt calisirmi diye denedim ama çalışmadi maleaef.
Şimdi, switch yaması ile PS4 metinlerini sana verelim sende Hira Nur'a ver ve kendi oyunu kendin cevir de 😂🤣 Hatta çeviride değil port yapacak. Böylece hepimiz mutlu oluruz.😂

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
467
2,105
93
merak etmeyin el atıyorum şuan pc ile ps4 farkı var ama sıkıntı değil ps4 de 14.178 satır var pc ile eşleşenleri portlayacağım kalanları de ben hallederim :)
Günaydın az daha başlıyordum. Tamam olmazsa yada çok zaman alırsa söyle ben halledeceğim :) Kolay gelsin :)

Son düzenleme:

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
895
3,553
93
merak etmeyin el atıyorum şuan pc ile ps4 farkı var ama sıkıntı değil ps4 de 14.178 satır var pc ile eşleşenleri portlayacağım kalanları de ben hallederim :)
Günaydın az daha başlıyordum. Tamam olmazsa yada çok zaman alırsa söyle ben halledeceğim :) Kolay gelsin :)
Ellerinize sağlık şimdiden:D En son çare ben yapacaktım Hızır gibi yetiştiniz 😂