Emre1551 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 30, 2026 32 5 8 Cuma saat 1:46 PM'de #13 Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık
Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık
Kapss Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 16, 2026 16 6 3 Cuma saat 4:35 PM'de #14 Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ya iyi güzel çeviride zaten çevirisi yok muyfı
Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ya iyi güzel çeviride zaten çevirisi yok muyfı
Sokrates23 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 12, 2026 26 24 3 Cuma saat 4:49 PM'de #15 Kapss' Alıntı: Ya iyi güzel çeviride zaten çevirisi yok muyfı Genişletmek için tıkla ... Eğlencesine yaptım yoksa bende biliyorum zaten
Kapss' Alıntı: Ya iyi güzel çeviride zaten çevirisi yok muyfı Genişletmek için tıkla ... Eğlencesine yaptım yoksa bende biliyorum zaten
Red john Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 30, 2026 8 1 1 Cuma saat 7:20 PM'de #16 Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür
Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür
Heimix Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 18, 2025 36 2 8 Cuma saat 7:55 PM'de #17 Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Nive Sokrates23' Alıntı: Çeviren ben yani ismim Doğukan port eden arkadaşım Yusuf ve deneyen ve diğer düzenlemeleri yapan arkadaşım üveys Genişletmek için tıkla ... Nice
Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Nive Sokrates23' Alıntı: Çeviren ben yani ismim Doğukan port eden arkadaşım Yusuf ve deneyen ve diğer düzenlemeleri yapan arkadaşım üveys Genişletmek için tıkla ... Nice
naim aras Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Nis 28, 2022 60 10 8 Cuma saat 7:58 PM'de #18 Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Sokrates23' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar undertale tr yaması yaptım ve sunmak istedim. Oyunun kurulumu:indirdiğiniz apkyı kurmanız yeterli. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Kapss Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 16, 2026 16 6 3 Cuma saat 8:37 PM'de #19 Sokrates23' Alıntı: Eğlencesine yaptım yoksa bende biliyorum zaten Diğer çeviri port unda şans ta mavi ruh gecikmeliydi bunda da aynı mı Genişletmek için tıkla ...
Sokrates23' Alıntı: Eğlencesine yaptım yoksa bende biliyorum zaten Diğer çeviri port unda şans ta mavi ruh gecikmeliydi bunda da aynı mı Genişletmek için tıkla ...