Uzun zamandır psp oynamıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde *K.Cobain* tarafından oluşturulan Uzun zamandır psp oynamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,439 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Uzun zamandır psp oynamıyorum
Konbuyu başlatan *K.Cobain*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan *K.Cobain*

*K.Cobain*

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2009
76
0
6
Merhaba arkadaşlar uzun süredir psp oynamıyorum yaklaşık 2 yıl oldu elimde slim 3006 var bizim zamanımızda kalıcı cfw yoktu elimizle chicken hen yapıyorduk :happy0192: ve sanırsam 5.03 gen-c yüklüydü zamane oyunları desteklemez diye düşünüyorum version yükselteceğimde şimdi yine cfw olmayan bi versiona atar diye ellemek istemiyorum bu nedenle bir yol gösterirseniz sevinirim :26:

godofwar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
285
6
18
32
Merhaba arkadaşlar uzun süredir psp oynamıyorum yaklaşık 2 yıl oldu elimde slim 3006 var bizim zamanımızda kalıcı cfw yoktu elimizle chicken hen yapıyorduk :happy0192: ve sanırsam 5.03 gen-c yüklüydü zamane oyunları desteklemez diye düşünüyorum version yükselteceğimde şimdi yine cfw olmayan bi versiona atar diye ellemek istemiyorum bu nedenle bir yol gösterirseniz sevinirim :26:
1.5 yıldır yeni versiyon çıkmıyor ve 1.5 sene önce çıkan son versiyondan yapılmış cfw var.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yine de bu konuya bak yanlış bilgi vermiş olmayayım