PS5 Oyun Türkçe Yama Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,926 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
521
1,899
93
30k satır kaldı, 3 tur doğrulama yapınca uzun sürdü bu akşam vereceğim büyük ihtimalle.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bakalım nasıl bir şey çıktı ortaya bende merak ediyorum :) Top sende
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Eline sağlık. Türkçe karakterleri nasıl ayarladın peki yöntem nedir?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,294
113
30k satır kaldı, 3 tur doğrulama yapınca uzun sürdü bu akşam vereceğim büyük ihtimalle.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Linki kaldırdım abim benim.

Açıktan verme, o kadar emek verdin.

Tekrardan eline emeğine sağlık ☺

Özelden bluetooth1905 @bluetooth1905 'e attım :)

utkubrs

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
253
368
63
Eline sağlık. Türkçe karakterleri nasıl ayarladın peki yöntem nedir?
Öncelikle çok tecrübesiz olduğum bir işe giriştim bir haylide vaktimi aldı.

Önce oyundaki tüm karakter isimlerini AI a çıkartıp ayrı bir dosyaya aldım.
Sonra oyundaki tüm özel komutları çıkartıp ayrı dosyaya aldım. Bunları asla çevirmemesi gerektiğini söyledim.
Çeviri yaparken önceki ve sonraki metinleri okuyarak senaryoya uygun çevirmesini söyledim.
Spiderbot gibi yakaladığı terimleri çevirirken örümcek bot olarak çeviriyorsa tutarlılık için her çeviride bu şekilde devam etmesini söyledim bunları da çeviri esnasında kayıt altına aldım.

Deneme yaparken yaklaşık bir 5 dolar yedim, çeviride 15 dolar tuttu toplamda 20 USD lik bir token harcamış oldum. Biraz zorlayarak 300k satır 10 USD token ile çözülebilir.

Türkçe karakter için ayrıca bir şey yapmadım oyun port edilirken fontlar değiştirilerek Türkçe karaktere uyumlu hale getirilebilir.

Nasıl bir şey çıkacak ortaya bende bilmiyorum oynayınca göreceğiz fakat güzel çalışırsa bir çok oyun için hızlı aksiyon alınabilecek bir tool var artık elimizde.

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
190
482
63

Ben dosyayı aldım çok iyi duruyor başlıyorum çalışmaya linki silebilirsin.

Başarıyla portu gerçekleştirdim. 30 dk oynadım. Diyaloglar gayet güzeldi. Tuş komutlarında sıra hataları var gibi. Aşağıya bir örnek resim ve indirip bakabileceğiniz bir kaç resim linki bırakıyorum. Bunlara el atmam lazım.

Ellerine sağlık @utkubrs çok önemli bir projeye imza attın. Tamamlanınca gerçek emeğinin meyvesini de göreceğiz.

Castellanos @Castellanos attığım mesaja bakmadın galiba

Son düzenleme:

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
521
1,899
93
Öncelikle çok tecrübesiz olduğum bir işe giriştim bir haylide vaktimi aldı.

Önce oyundaki tüm karakter isimlerini AI a çıkartıp ayrı bir dosyaya aldım.
Sonra oyundaki tüm özel komutları çıkartıp ayrı dosyaya aldım. Bunları asla çevirmemesi gerektiğini söyledim.
Çeviri yaparken önceki ve sonraki metinleri okuyarak senaryoya uygun çevirmesini söyledim.
Spiderbot gibi yakaladığı terimleri çevirirken örümcek bot olarak çeviriyorsa tutarlılık için her çeviride bu şekilde devam etmesini söyledim bunları da çeviri esnasında kayıt altına aldım.

Deneme yaparken yaklaşık bir 5 dolar yedim, çeviride 15 dolar tuttu toplamda 20 USD lik bir token harcamış oldum. Biraz zorlayarak 300k satır 10 USD token ile çözülebilir.

Türkçe karakter için ayrıca bir şey yapmadım oyun port edilirken fontlar değiştirilerek Türkçe karaktere uyumlu hale getirilebilir.

Nasıl bir şey çıkacak ortaya bende bilmiyorum oynayınca göreceğiz fakat güzel çalışırsa bir çok oyun için hızlı aksiyon alınabilecek bir tool var artık elimizde.
Eline sağlık tekrardan. Bu arada çeviriyi ben de indirdim. İznin olursa kendi ps4 ve ps5 portlarımda da isminle beraber yayınlamak isterim.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,294
113

Başarıyla portu gerçekleştirdim. 30 dk oynadım. Diyaloglar gayet güzeldi. Tuş komutlarında sıra hataları var gibi. Aşağıya bir örnek resim ve indirip bakabileceğiniz bir kaç resim linki bırakıyorum. Bunlara el atmam lazım.

Ellerine sağlık @utkubrs çok önemli bir projeye imza attın. Tamamlanınca gerçek emeğinin meyvesini de göreceğiz.

Baktım, tamamdır :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,294
113

Helal olsun valla🫶

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
190
482
63
Satırlarda bekleme süresi kodu da türkçeye çevrilmiş çalışmıyordu cümleler direkt ekrana geliyordu onları hellettim. Şu anda da 1447 tane görevi düzenliyorum.