Haber icin emeğine sağlık.ps5 pro 11.00 cihazim var.cd surucude aldik düşeşe 3500 almanyadan 0 .ama aktif edemedik.aklimdw sorular acaba cdsurucu satsammi.pro pssr2 icin yuksek surum istiyor bi guncelleme yapsam kiriklk gidicek cd surucu gelicek ve pssr2 gelicek.siz olsanız ne yapardınız.suan girtlak dolu oyun var ps5te.bitane yedek cihazim var fat 13.20 cd surucu aktif ama ce108255-1 hatasi veriyor birsekilde spiderman serisi last of us god of ear bitirdim bunu yazma nedenimde yatay bir sekilde hafif yyukselterek bir cozum buldum bu oyunlari kapanmadsn oynatti yasayn varsa denesjn.
Haber icin emeğine sağlık.ps5 pro 11.00 cihazim var.cd surucude aldik düşeşe 3500 almanyadan 0 .ama aktif edemedik.aklimdw sorular acaba cdsurucu satsammi.pro pssr2 icin yuksek surum istiyor bi guncelleme yapsam kiriklk gidicek cd surucu gelicek ve pssr2 gelicek.siz olsanız ne yapardınız.suan girtlak dolu oyun var ps5te.bitane yedek cihazim var fat 13.20 cd surucu aktif ama ce108255-1 hatasi veriyor birsekilde spiderman serisi last of us god of ear bitirdim bunu yazma nedenimde yatay bir sekilde hafif yyukselterek bir cozum buldum bu oyunlari kapanmadsn oynatti yasayn varsa denesjn.
ce108255-1 Hatası dahili nvme chip sorunudur konsolu yatay tutmakla alakası yok, bundan en az şekilde etkilenmek için yapmanız gereken m2 SSD alıp içine takmak ve dahili hafıza olarak m2 sürücüsünü kullanmak. PS5 dahili hafızası nand flash’tır entegre devre olarak anakarta bağlıdır. Bu yüzden mecbur kalmadıkça dahili hafızaya sürekli oyun yazdırıp silmeyin bu konsolunuzun ömrünü hızlıca tüketecektir.
Güzel haber için teşekkürler. Şu an 13.40ta internet bağlantısını kestim. Swrr oyunu YouTube, netflix gibi uygulamaların çoğunu da kurdum. CD sürücüsü de aktif. Beklemedeyim. Gta6 benim için çok önemli değil. Türkçe oynamak derdim. Al sat yaparak oyun oynuyorum. Anlayarak oynamanın zevki başka