Whited00r5 | Eski Ipod lar yada Eski Iphone lar için ios 5 CFW | HIZLI

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde erof tarafından oluşturulan Whited00r5 | Eski Ipod lar yada Eski Iphone lar için ios 5 CFW | HIZLI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,410 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Whited00r5 | Eski Ipod lar yada Eski Iphone lar için ios 5 CFW | HIZLI
Konbuyu başlatan erof
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
Ipod Touch 1G , Ipod Touch 2G , Iphone 2G , Iphone 3G

Ben kullanıyorum ıphone 3g 3.1.3 versiyona yükledim telefon hızlanıyor ve aynı zamanda ios 5 özellikleri geliyor

Kurulum =

IReb

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu program ile ilk önce cihazı DFU moda alıyoruz.

chazı seçip adımları takip ediyoruz telefon açık ve kabloyla bağlı iken ilk once 10 sn POWER+ HOME basıyoruz sonra POWER bırakıp HOME a 30 sn basmaya devam ediyoruz.

cihaz siyah ekranda kapalı duruma gelmesi lazım

whited00r
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu linkten cihaza uygun olanı indiriyoruz ve sonra itunes den SHIFT + RESTORE yapıp indirdiğimiz whited00r .ipsw yi seçiyoruz gerisini itunes hallediyo

En iyi versiyon 3.1.3 diyorlar üstüne birde whited00r kurunca :)

.

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
veririm, cihazın sim kilitlimi normalmi 2g mi 3g mi yoksa ipod mu ?

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
biraz geç oldu ama k bakma

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
tarafımca denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır erof arkadaşıma teşekkür ederim

NOT:bu bir cfw'dir aynı zamanda cydia yüklenmektedir(yani bunu yükledikten sonra cihaz jailbreak oluyor)