PS4 - PS2 Oyunu Winning Eleven 8 Turkey Ps2 to Ps4

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Emulatörs kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Winning Eleven 8 Turkey Ps2 to Ps4 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,373 kez görüntülenmiş, 198 yorum ve 98 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Emulatörs
Konu Başlığı Winning Eleven 8 Turkey Ps2 to Ps4
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erolegemen

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
178
19
18
40
hen 2.0 ofline..hatta burada verilen hen in son sürümünü yükledim ama bu we 8 turkey hala açmadı...acaba sorun nerede..makina 5.05 hen 2,1,2
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sorun kullandığınız hen'den kaynaklanıyor olabilir, farklı bir hen ile deneyin isterseniz. Ben paylaştığım oyunları test etmeden paylaşmıyorum.
bide dostum bende kafelerde oynanan ps2 winnin eleven serileri var. 10 dvd falan bunları pkg yapabilirmiyiz. ps2 classic gui ile çevirdim çalışmadı

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,602
14,203
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Hen'in eski versiyonunu kullanıyorum ben, çok büyük yenilik olmadıkça değiştirmiyorum. Burdaki oyunlarda aynı programla çevirildi, muhtemelen çevirdiğiniz oyunlar çalışıyordur ama sizin makinanızda çalışmıyordur. Sorunun ne olduğunu bilemiyorum, eski hen'ler ile bir deneyin isterseniz.

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
178
19
18
40
Hen'in eski versiyonunu kullanıyorum ben, çok büyük yenilik olmadıkça değiştirmiyorum. Burdaki oyunlarda aynı programla çevirildi, muhtemelen çevirdiğiniz oyunlar çalışıyordur ama sizin makinanızda çalışmıyordur. Sorunun ne olduğunu bilemiyorum, eski hen'ler ile bir deneyin isterseniz.
Hocam hangi beni kullanıyorsun. Çok teşekkürler. Bide makinan 5.05 mi

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,602
14,203
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
hen 1.06 mı yoksa hen 1.6 mı..acaba heni tarayıcıdan mı kırdın..adres çubuğu yok elimde. çoğu ps2 oyununu çalıştıramadım. 1.6 yı yüklemem lazım teşekkürler.
1.6 yanlış yazmışım.

adreste buydu
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Arrd34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 9, 2017
121
17
18
Belli başlı ps2 oyunlarini bir cok kaynakta bulabiliyoruz fakat zamaninda WE Turkey ,Winning Eleven 7-8-9-10 tûm lisansli takimlarin oldugu, WEVendetta ,Winning Eleven Turk Ligli Turkce spikerli gibi futbol oyunlari vardi bunlari nereden bulabiliriz hatta bir de ps1de bir futbol oyunu vardi oyun acilirken ps logosu yerine futbol topu logosu geliyordu ve oyunda turk takimlari vardi bu oyunlari bulabilen varsa super olur