Xbox one geldiiiiiki

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MCPSP XBOX ONE Kullanıcıları Topluluğu kategorisinde ardatur tarafından oluşturulan Xbox one geldiiiiiki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,883 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MCPSP XBOX ONE Kullanıcıları Topluluğu
Konu Başlığı Xbox one geldiiiiiki
Konbuyu başlatan ardatur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan busted

omris

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
186
5
18
ps4 sorunlumus ben o yuzden almadım oha turkcesi yok mu yuh yaaa net artık cozuceksin
bilmiyormyudun üzüldüm neyse belki takarsa türkyeyi getirir ama saçmalığa bak ps4 4 türkçe oyun duplajlı çıkarıyor gel micro bi kinecti yapmıyor benim tercih ps4 ve ps3 kulanmış biri olarrak söylüyor çok şükür sonyden memnunum

ve nettle olcak gibi değil söyleyeyim kefini kaçırcam ama bil :D ve ps4 de sorun yok sen bakma onlara ps4 sorun olsada yüzde 1 belki bence ve xbox one de sorun olabilri yani sana denk gelcekse kaderse olur :D

scorpionnn

Erişim Engelli
Ocak 12, 2009
410
2
18
43
bilmiyormyudun üzüldüm neyse belki takarsa türkyeyi getirir ama saçmalığa bak ps4 4 türkçe oyun duplajlı çıkarıyor gel micro bi kinecti yapmıyor benim tercih ps4 ve ps3 kulanmış biri olarrak söylüyor çok şükür sonyden memnunum

ve nettle olcak gibi değil söyleyeyim kefini kaçırcam ama bil :D ve ps4 de sorun yok sen bakma onlara ps4 sorun olsada yüzde 1 belki bence ve xbox one de sorun olabilri yani sana denk gelcekse kaderse olur :D
sonu işiini biliyor zaten ozel oyunları yetiyor adamın psn uyelik alcam xbox one nezaman kirilirsa ozaman ona gecerim ryse cok mrk ediyorum aldın mı nu sen niye xbox one aldın

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

ardatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
172
8
18
39
Arkadaslar reys gercektewm kaliteli bi oyun ama ben acikca soluyun xbox aldima pisman oldum diyebilirim nedenmi hdd kac gb oldugunu goremiyoosun makina kineti bir turlu kuramadim kasrfedim oyunlarda sorun yok am makinaya xbox 360 gibi isinamadimm kirilirsa alinasi ama simdi ps4 iik firsata ps4 le takas yapicam arkadaslar kuura bakmayin xbox sever arkadaslar. Yurt disinda xbox bi harika servisleriyle ama turkiyede hicbir servise destek verilmedii icin malesef arkadaslar sinifta kaldi benim gosumde ama sadece sunu sdiyorum xbox one cok tehlikeli bi yolda sonu iyi olmaya bilir arkadaslar

omris

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
186
5
18
sonu işiini biliyor zaten ozel oyunları yetiyor adamın psn uyelik alcam xbox one nezaman kirilirsa ozaman ona gecerim ryse cok mrk ediyorum aldın mı nu sen niye xbox one aldın
almadım ben ps4 almayı düşünoyrum ama kırıldığında tabi baktım geç kırılcak alcam birde ps plus yeter bence ayda ayda oyun verir artı baya free to play oyunu var onları oynarım bakcam nasip :D ama inş 2014 de kırılır 2 konsolda

********-- Post added at 23:19 ********-- Previous post was at 23:18 ********--

Arkadaslar reys gercektewm kaliteli bi oyun ama ben acikca soluyun xbox aldima pisman oldum diyebilirim nedenmi hdd kac gb oldugunu goremiyoosun makina kineti bir turlu kuramadim kasrfedim oyunlarda sorun yok am makinaya xbox 360 gibi isinamadimm kirilirsa alinasi ama simdi ps4 iik firsata ps4 le takas yapicam arkadaslar kuura bakmayin xbox sever arkadaslar. Yurt disinda xbox bi harika servisleriyle ama turkiyede hicbir servise destek verilmedii icin malesef arkadaslar sinifta kaldi benim gosumde ama sadece sunu sdiyorum xbox one cok tehlikeli bi yolda sonu iyi olmaya bilir arkadaslar
aynen dostum cidden bu türkiye yokya micro kendi eliyle kuyusunu kazcak

mertcan102

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2013
250
5
18
ps4 türkçe destek türkce oyunlar olsun sürekli bu böyle oldugu sürece ps4 ün türkiyede rakibi yoktur zaten satmak isteyen insan resmi olarak getirir bi rekabet içine girer uncharted gözüksün de e3 2014 te ağzımızı acık bıraksın duyruldu vgx de bakalım bekliyoruz bence ryse grafikleri cok iyi tamam ama oynanıs hep aynı diyorum git adam öldür geç hepte aynı hareketler sıkılır insan bir süre sonra ac de oldugu gibi

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
24
48
34
Yeni nesilin galibi Ps4.. Gamepad konusunda da Ps4 önde.. 2 gamepadı'da denedim Xbox 360'ın gamepadını çok sevsem'de One'deki gamepad'e ısınamadım. Dünyanın en iyi oyun firmaları sony'nin elindeyken Ps4 hiç bir zaman boş kalmaz merak etmeyin.

heckar

Erişim Engelli
Mar 1, 2014
2
1
3
ps4 boş kalmaz ama Xbox onede boş kalmaz ikisi rakip firmalardır ben tarafsızım bu konuda çünkü her iki firmada birbirine yakın sayılır oyunların grafikleri birbiriyle aynı çünkü ikisi hakkında baya bi araştırma yaptım

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
ps4 boş kalmaz ama Xbox onede boş kalmaz ikisi rakip firmalardır ben tarafsızım bu konuda çünkü her iki firmada birbirine yakın sayılır oyunların grafikleri birbiriyle aynı çünkü ikisi hakkında baya bi araştırma yaptım

Aynen kardeş.Asıl savaş her iki konsolunda özel oyunlarına göre şekillenecek:)

busted

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2011
221
26
28
Xbox One exclusive yani konsola özel oyunlarda yine şaşırtmayacak bence.Yani Sony kadar muhteşem özel oyunlar beklenmesin.Sony resmen kendi tekeline almış durumda kaliteli yapı şirketlerini.PS4'e yeni bir uncharted geliyr.Little big planet 3te gelecektir adım gibi eminim.God of war'ın devam oyunu yada aynı firma tarafından aynı tarz bir oyun gelecektir.Last of us zaten daha iyi grafiklerle ps4'e port ediliyor şuanda.Şahsen ben devam oyunuda olacağını düşünüyorum.Ve son olarak Quantic Dreams yani heavy rain ve beyond two souls'un yapımcılarıda mutlaka Ps4'e özel en az 2 oyun çıkaracaktır.Tüm bunların karşısında şimdi size soruyorum hangi konsol hangi özel oyunlarda karşı durabilir??

Neredeyse unutuyordum.PS PLUS servisi zaten bomba gibi.Sürekli güncel oyunları paylaşıyor sony üstelik hem ps3,hem ps4 hem vita oyunları veriyor tek bir üyelikle.Xbox livede plus benzeri bir servis sağlıyor ancak sürekli birkaç yıl öncesinin oyunlarını paylaştığı için gözümde pek bir değeri yok.