Xbox One Oyunlarının Boyutları Açıklandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde Marine55 tarafından oluşturulan Xbox One Oyunlarının Boyutları Açıklandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,244 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Xbox One Oyunlarının Boyutları Açıklandı
Konbuyu başlatan Marine55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marine55

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,265
113
41
En İyisini Yapmışsın Diyorum,İşi Bilen İnsanın Hali Başka,Bu Mini Pc Olayı Bizim Gibi Sürekli Dowload Yapanların Hayali:D 24 Sat Çalışması İle Zirve Yapmışsın Sen:D

Bende TTnet in İlk 2 Ay Üçretsiz, 10 Ay 45,46 Lira,Geri Kalan 12 Ay 60 Tl İle Devam Edecem Mecbur 2 Sene Anlaşmalı Şekilde.
Yanana kadar çalışsın be dostum, İndirdiğim medyalar zaten masrafı 3-5 saatte karşılıyor. Zaten makinanın çok yaptığı bişey yok ısınmıyor bu yüzden. Kara ekran debian server buzdolabı gibi çalışıyor bir köşede.

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Bende de senin PC gibi ama tam bir PC birleşenlerine sahip Shuffle PC var. Araba teybi gibi görüntüsü ufacık birşey zamanında İzmir'e tatile giderken almıştım bir elemanla buluşup iyi denk geldi yani. Windows 7 kurulu üzerinde tabi ben aldığımda direk format atıp sıfırladım sistemi. Download PC'si olarak kullanıyorum senin gibi. Taşımasıda o kadar kolayki. İçine birde 1TB HDD taktım tadından yenmiyor. :) Normal desktop PC'yi oyun oynayacağım zamanlar açıyorum. Bu yazıyı da Shuffle PC'den yazıyorum. :D

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,265
113
41
Bende de senin PC gibi ama tam bir PC birleşenlerine sahip Shuffle PC var. Araba teybi gibi görüntüsü ufacık birşey zamanında İzmir'e tatile giderken almıştım bir elemanla buluşup iyi denk geldi yani. Windows 7 kurulu üzerinde tabi ben aldığımda direk format atıp sıfırladım sistemi. Download PC'si olarak kullanıyorum senin gibi. Taşımasıda o kadar kolayki. İçine birde 1TB HDD taktım tadından yenmiyor. :) Normal desktop PC'yi oyun oynayacağım zamanlar açıyorum. Bu yazıyı da Shuffle PC'den yazıyorum. :D
Doğrudur dostum her eve şart böyle ufak çaplı pc'ler. Evde TV'nin altında bile Mac Mini var i5 canavar gibi :) Akıllı televziyonda son nokta :D Onuda media center olarak kullanıyorum.

Marine55

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2012
666
14
18
39
Çeşitli Xbox One Oyunlarının Boyutları Açıklandı

Assassin’s Creed IV: Black Flag – 20 GB
Call of Duty: Ghosts – 39 GB
Dead Rising 3 – 19 GB
FIFA 14 – 8 GB
Forza Motorsport 5 – 31 GB
LocoCycle – 13 GB
Madden NFL 25 – 12 GB
NBA 2K14 – 43 GB
NBA Live ’14 – 9 GB
Ryse: Son of Rome – 34 GB
Skylanders SWAP Force – 15 GB

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Kıller Instinct'de 2.4GB alan istiyormuş. Dün rüyamda 3 küsür GB diye görmüştüm oyunu Xbox Live'dan indiriyordum. Ne rüyaydı be. Of ulan of gelsin şu Xbox One artık elime vurayım kırbacı hunharca... :)

Marine55

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2012
666
14
18
39
Kıller Instinct'de 2.4GB alan istiyormuş. Dün rüyamda 3 küsür GB diye görmüştüm oyunu Xbox Live'dan indiriyordum. Ne rüyaydı be. Of ulan of gelsin şu Xbox One artık elime vurayım kırbacı hunharca... :)
Ekledim İlk Sayfaya Kıller Instincide.