yapılabilme ihtimali olan bi oyun farcry 3.ama uğraşmak gerekiyor.ben xcom unreal le yapıldığı için yani yaması kolay yapılabildiği için yaptım.zaten yama olayına ara verdiğimi söylemiştim hatta bırakmıştım bile çünkü zamanım olmuyor ve çoğu zaman pc de değilim

sonuç olarak kafa yorulsa daha onlarca oyuna yama yapılabilir.keşke daha çok kişi ilgilense bu konu ile
ben uzun bir süre yama çıkarabileceğimi sanmıyorum maalesef

bazen göz atıyorum oyunlara en kolay yaması olabilecekler unreal motoru ile yapılanlar
biraz daha detay vermek gerekirse; galiba farcry 3 dosyası sdat dosyasıydı.
ASMO00001 programı sdat dosyasını çıkarabiliyor.daha doğrusu o dosyanın uzantısını dat yapıyor
programın pkg ismi ise; EP0001-ASMO00001_00-SDATDECRYPTOR430
ama bu program sadece ps3 e kurarak kullanıyor.
programa dosyayı çıkaracağı konumu belirtip, sonrada yapılan dat dosyasını Türkçe yama ile düzenleyip, sdat creator ile de kapıyarak yama oluşturulabilir.
sdat dil dosyaları bu şekilde düzenlenir.örnek gerekirse; max payne 3 içinde bu geçerli yanlış hatırlamıyorsam castlevania 1 ve iki de bu şekilde yapılabilir.dediğim gibi zaman ve uğraş istiyor.bunları yazmamın sebebi belki bu oyunlara yama yapmak isteyen olursa burdan yararlanabilir
her oyuna farklı program ve farklı yöntemler gerekiyor.umarım açıklayıcı olmuştur