PS3 XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde barbar2 tarafından oluşturulan XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,545 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 62 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan barbar2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OrdeaL

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,617
113
yapılabilme ihtimali olan bi oyun farcry 3.ama uğraşmak gerekiyor.ben xcom unreal le yapıldığı için yani yaması kolay yapılabildiği için yaptım.zaten yama olayına ara verdiğimi söylemiştim hatta bırakmıştım bile çünkü zamanım olmuyor ve çoğu zaman pc de değilim :)
sonuç olarak kafa yorulsa daha onlarca oyuna yama yapılabilir.keşke daha çok kişi ilgilense bu konu ile
ben uzun bir süre yama çıkarabileceğimi sanmıyorum maalesef :(
bazen göz atıyorum oyunlara en kolay yaması olabilecekler unreal motoru ile yapılanlar

biraz daha detay vermek gerekirse; galiba farcry 3 dosyası sdat dosyasıydı.
ASMO00001 programı sdat dosyasını çıkarabiliyor.daha doğrusu o dosyanın uzantısını dat yapıyor
programın pkg ismi ise; EP0001-ASMO00001_00-SDATDECRYPTOR430
ama bu program sadece ps3 e kurarak kullanıyor.
programa dosyayı çıkaracağı konumu belirtip, sonrada yapılan dat dosyasını Türkçe yama ile düzenleyip, sdat creator ile de kapıyarak yama oluşturulabilir.
sdat dil dosyaları bu şekilde düzenlenir.örnek gerekirse; max payne 3 içinde bu geçerli yanlış hatırlamıyorsam castlevania 1 ve iki de bu şekilde yapılabilir.dediğim gibi zaman ve uğraş istiyor.bunları yazmamın sebebi belki bu oyunlara yama yapmak isteyen olursa burdan yararlanabilir :)

her oyuna farklı program ve farklı yöntemler gerekiyor.umarım açıklayıcı olmuştur :)
gayet açıklayıcı verdiğin bilgi için çok teşekkürler kardeşim :emmersed::emmersed::emmersed::emmersed::emmersed:

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
294
181
43
blus sürümünde yama çalışmıyor neden acaba şimdi denedim olmadı bless sürümü olan varsa onu indireyim veya hazır türkçe yamalı tşk ederim

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
blus sürümünde yama çalışmıyor neden acaba şimdi denedim olmadı bless sürümü olan varsa onu indireyim veya hazır türkçe yamalı tşk ederim
aslında çalışması lazım çünkü dil dosyası versiyonla alakalı değil.oyunun install kaydını silip denedin mi?
belki de sende ki sürümün içinde daha fazla yada daha az dil seçeneği varsa ondan çalıştırmamış da olabilir (çok düşük bi ihtimal)

Teşekkürler kardeşim eline sağlık:)
önemli değil kardeşim tadını çıkar :)

Son düzenleme:

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
294
181
43
oyunun kaydını yüklüyeince 1.01 update oyuna giriyor yüklemeyince girmiyor ana ekranda kalıyor bless sürümü varsa veya hazır yamalı indirmek isterim tşk ederim

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
oyunun kaydını yüklüyeince 1.01 update oyuna giriyor yüklemeyince girmiyor ana ekranda kalıyor bless sürümü varsa veya hazır yamalı indirmek isterim tşk ederim
kardeş ttnet kullandığımdan upload bizim için rüya.yani Türkçe olarak upload etmek isterdim ama bu şartlarda imkansız
1.01 update ile çalışıyor ama Türkçe olmuyor heralde.
şöyle birşey dene bir de;
oyunun 1.01 updatesini yükle ve multiman game bölümünden o updateyi bul (oyun kodu ile rahatça bulursun)
sonra dil dosyası update içinde varsa onuda TR yama dosyası ile değiştir
aynı durum walkind dead de de oldu ve bu şekilde çözüldü yapılan yama pkg versiyonunda bile çalıştı :)

[MENTION=114672]kayzer_sozee[/MENTION]

Son düzenleme: