PS3 XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde barbar2 tarafından oluşturulan XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,545 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 62 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı XCOM Enemy Unknown Ps3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan barbar2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OrdeaL

Abay_09

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2021
20
3
3
[ATTACH=CONFIG]412[/ATTACH]

arkadaşlar Türkçe çeviri xcomceviriprojesi.blogspot.com a aittir ben sağdece ps3 e uyumlu hale getirdim.yapan kaynağı bilmediğimden belirtemiyorum ve şu an foto ekleyemiyorum ama yakın zamanda eklerim konuya.hatta yamayı yükleyen arkadaşlardan bana foto yollayan olursa sevinirim (konuya eklemek için).yama denendi çalışıyor ancak foto çekmeye zamanım olmadı ve ps3 şu anda xcom hastası olan bir arkadaşımda :)
yama BLES01711 sürümü için yapılmıştır fakat diğer sürümler de de çalışma ihtimali vardır
KURULUM:
öncelikle dosyanın yedeğini alın,
indirdiğiniz yama dosyasını (COALESCED_INT) PS3_GAME, USRDIR, XCOMGAME, klasöründe ki COOKEDPS3 klasörüne atın

Görevler: %100
Açıklamalar:%95
Talimat ve yardımlar: %100
Ara video alt yazılar: %100
Oyun içi asker konuşmaları: %0 (Dosya xxx dosyası olduğundan müdahele edilemiyor)

oyunun büyük kısmı Türkçedir.Denediğim kadarı ile hata yok denecek kadar az.eğer bir hata ile karşılaşırsanız konuya mesaj yazabilirsiniz

indirme linki;
[Gizli içerik]
TEŞŞEKKÜRLER