Yedek batarya

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde hizliomer tarafından oluşturulan Yedek batarya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,525 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Yedek batarya
Konbuyu başlatan hizliomer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cio_Cio

hizliomer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
7
0
1
Herkese tşk ler arkadaşlar gidip orjinal batarya aldım sorunsuz oynuyorum.
Soruya gelince:
Bildiğim kadarıyla Fat PSP lerde USB den şarj özelliği yok. Hiç kullanmadım ben ama Slimlerin yeni özellikleri arasında USB den şarj gösteriliyordu oradan biliyorum.
Hatta benim Slim PSP 5.0M33 versiyona geçince USB şarjı özelliğini kaybetti. update leri yükleyince geri geldi.

kenanbal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2008
55
0
6
40
Soruya gelince:
Bildiğim kadarıyla Fat PSP lerde USB den şarj özelliği yok. Hiç kullanmadım ben ama Slimlerin yeni özellikleri arasında USB den şarj gösteriliyordu oradan biliyorum.
Hatta benim Slim PSP 5.0M33 versiyona geçince USB şarjı özelliğini kaybetti. update leri yükleyince geri geldi.
batarya yı ne kadara aldın?bende düşünüyorum.ayrıca bende de slim var ve önceden hep laptop tan şarj ediyodum mp3 playerin usb kablosuyla.bi ara alet kapanmadı kilitlendi,bende bataryayı çıkardım,o gün bugündür şarj olmuyo usbden,sizce sorun ne olabilir?

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
benim cakma batarya da bu bende slip psp var ama usb den sarj olmuyor nedense belki kablodan da olabilir

020005005

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2008
5
0
1
2680 mah MAX marka satılıyor piyasada ben almak istiyorum,ama kararsızım.Satıcısı sorun çıkarmaz diyor.Ancak başka bir duyum,bu türü pillerin aynı sürede boşaldığı....

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
dostum bende bı orj bıde yan sanayı war orj 4.5 saat gıdıyo yan san , daha kısa we bosta kalınca enrjısı bıtıyo takmayınca

colour88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
1
0
1
38
Soruya gelince:

hocam fiyat ve mah verebilecek misin?

W3R7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2009
76
0
6
nerden ve kaça aldın ayrıca bunlar 3000 ne olurmu

W3R7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz