PS3 EMULATÖR Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,113 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayzer_sozee

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
slm arkadaslar sorun nedir tek tek gelin ne oldu vallaha birden kendimi saldırı altında hissettim.arkadaslar ben oyunları dahili hdd yolu ile attım ve kullandığım romlar fba next emülatörüne ait romlar sizler ile link paylaşacağım şimdi lütfen bekleyin

usb yolu ile denemedim çalışması gerektiği söyleniyor.şu an yapamayanlar usb ile romları tanıtmaya çalışan arkadaslarmı.

Sub ile yada harici ile şu şekilde deneyin arkadaslar

1 usb nizin yada harici hdd nizin ana diznine öncelikle küçük harfler ile roms klasörü ve bu klasörün içinede elinizde hangi emülatöre ait rom varsa onun adını oluşturun örneğin

roms/fba (fba next den bahsediyorum kısaltıyoruz isim uzantısını)/açtığımız fba klasörünün içinede romları atalım,

2 ci uygulama ve yöntem ise romları usb belleğinizin veya harici hdd nizin ana diznine klasör içinde olmayacak şekilde deneyiniz

arkadaslar romların hepsini seçmek veya kopyalamak yerine bir kaçtane oyunu önce kullanınız işlemi başarılı bir şekilde yaptıysanız sonrada tüm rom dosyalarını kopyalayınız

yani ben örneğin capcom oyunlarından street fighter ve final fight romlarını denedim baktım ekranda gözüktü sonrada hepsini kopyaladım işte bu kadar basit.

Sizlere bu emülatör ile uyumlu romları paylaşıyorum işte link

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

neogeo bios
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

king of fighters romlarını çalıştırmanız için bu bios

bios çalışmazsa bios linki alternatif

7

eyw yarın denıyecem

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
emülatörü multiman üzerinden çalıştırınız arkadaslar rom dosyaları gözükmeyenler

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
evet birde klasör olarak ROMs diye klasör oluşturunuz arkadaslar

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
bu emuda işime yaramadı dipswich,hile menüsü,otomatik tuş,ekran resmi çekme özellikleri yok ne zaman böyle bir emu çıkar,xbox 1 de var böyle emular canavar gibi çalışıyordu nerdeyse ps4 çıkacak daha adam gibi emu yapılamadı gerçekten yazık ps3 makinasına görebilecekmiyiz ultra süper emulatörleri

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
420
268
63
link yenilermisiniz veya daha iyisi varsa hazır romluda olabilir torrent pm. arcade oyunları daha çok hoşuma gidyor snow bross özledim