- Eyl 10, 2009
- 39
- 3
- 8
- 41
7slm arkadaslar sorun nedir tek tek gelin ne oldu vallaha birden kendimi saldırı altında hissettim.arkadaslar ben oyunları dahili hdd yolu ile attım ve kullandığım romlar fba next emülatörüne ait romlar sizler ile link paylaşacağım şimdi lütfen bekleyin
usb yolu ile denemedim çalışması gerektiği söyleniyor.şu an yapamayanlar usb ile romları tanıtmaya çalışan arkadaslarmı.
Sub ile yada harici ile şu şekilde deneyin arkadaslar
1 usb nizin yada harici hdd nizin ana diznine öncelikle küçük harfler ile roms klasörü ve bu klasörün içinede elinizde hangi emülatöre ait rom varsa onun adını oluşturun örneğin
roms/fba (fba next den bahsediyorum kısaltıyoruz isim uzantısını)/açtığımız fba klasörünün içinede romları atalım,
2 ci uygulama ve yöntem ise romları usb belleğinizin veya harici hdd nizin ana diznine klasör içinde olmayacak şekilde deneyiniz
arkadaslar romların hepsini seçmek veya kopyalamak yerine bir kaçtane oyunu önce kullanınız işlemi başarılı bir şekilde yaptıysanız sonrada tüm rom dosyalarını kopyalayınız
yani ben örneğin capcom oyunlarından street fighter ve final fight romlarını denedim baktım ekranda gözüktü sonrada hepsini kopyaladım işte bu kadar basit.
Sizlere bu emülatör ile uyumlu romları paylaşıyorum işte link
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
neogeo biosDeğerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
king of fighters romlarını çalıştırmanız için bu bios
bios çalışmazsa bios linki alternatif
eyw yarın denıyecem