PS3 EMULATÖR Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,128 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı Yeni FBA NEXT Emülatörü Çıktı ve Dop Dolu İçeriği ile
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayzer_sozee

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
saskin kardeşim evet ps3 ün dahili hdd sine yükleniyor istersen usb ilede romları gösterme şansın var her iki yöntem ile de olur

usb ne roms diye bir klasör aç içine de rom dosyalarıı at oldumu

sonra emülatörün içine gir ekrana gelen game listi bir kere tıkla tarayacak sonra oyunlar ekrana gelecek

ikinci uygulama dahili hdd den yapmak istiyorsan eğer öncelikle emülatörün bulunduğu sekmeye ftp manager ile gir mültiman üzerinden yapabilirsin

FBA23 yazan Klasörü game Sekemsinden bul Sonrada içine gir USDIR sekmesinin içinede gir onun içinde de sarı klasör halinde bir klasör görceksin C harfi ile başlayan bu klasörün içinede gir ekrana isimler gelecek şu şekilde
fba
snes
vba gibi

hangi emülatöre ait rom var ise o romları rom klasörü şeklinde değil tüm hepsini seçerek içerisine at

örneğin sende mame ve fba emülatörünün romları var bu emülatörlere ait rom klasörünün içindeki oyunları fba klasörünün içine at ve çık multimandan

emülatöre gir ve ekrana gelen game list sekmesine tıkla oyunları tarayacak ve ekrana verecek

eğer romlar çıkmaz ise start tuşuna bas ve rescan yap işlem tamam

gürkan sana sıkıntı veren durum nedir ne konuda sıkıntı yaşıyorsun ben kullanıyorum gayet başarılı bu arada ekranı ayarlıyıp save diyorsun artık o oyun açtığında senin ayarladığun gibi açılacak

bu arada unutmayın emülatör daba beta aşamasında ama beta olmasına rağmen iyi bir çalışma olmuş

emeğe karşılık teşekkür etsenizde etmesenizde sağolun arkadaslar

Ugur_1987_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 14, 2011
102
0
16
39
usb hdd ye roms diye klasör açıp içine direk atsam romları çalışır yani oyunlar bende mamedeki romların hepsi var çalıştırırmı onlarıda?

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
saskin kardeşim evet ps3 ün dahili hdd sine yükleniyor istersen usb ilede romları gösterme şansın var her iki yöntem ile de olur

usb ne roms diye bir klasör aç içine de rom dosyalarıı at oldumu

sonra emülatörün içine gir ekrana gelen game listi bir kere tıkla tarayacak sonra oyunlar ekrana gelecek

ikinci uygulama dahili hdd den yapmak istiyorsan eğer öncelikle emülatörün bulunduğu sekmeye ftp manager ile gir mültiman üzerinden yapabilirsin

FBA23 yazan Klasörü game Sekemsinden bul Sonrada içine gir USDIR sekmesinin içinede gir onun içinde de sarı klasör halinde bir klasör görceksin C harfi ile başlayan bu klasörün içinede gir ekrana isimler gelecek şu şekilde
fba
snes
vba gibi

hangi emülatöre ait rom var ise o romları rom klasörü şeklinde değil tüm hepsini seçerek içerisine at

örneğin sende mame ve fba emülatörünün romları var bu emülatörlere ait rom klasörünün içindeki oyunları fba klasörünün içine at ve çık multimandan

emülatöre gir ve ekrana gelen game list sekmesine tıkla oyunları tarayacak ve ekrana verecek

eğer romlar çıkmaz ise start tuşuna bas ve rescan yap işlem tamam

gürkan sana sıkıntı veren durum nedir ne konuda sıkıntı yaşıyorsun ben kullanıyorum gayet başarılı bu arada ekranı ayarlıyıp save diyorsun artık o oyun açtığında senin ayarladığun gibi açılacak

bu arada unutmayın emülatör daba beta aşamasında ama beta olmasına rağmen iyi bir çalışma olmuş

emeğe karşılık teşekkür etsenizde etmesenizde sağolun arkadaslar

eyw ps3 boşalsın denyeceğim tesekkurler
sonucuı yazarım detaylı anlatm için çokk teşekkkürler

Klavyen dert görmesin

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
önemli değil sizler de sağolun arkadaslar

Bump: evet uğur bende mame olmadığı için denemedim ama dediğim gibi yada sende yüklü mame emülatörü versa ps3 de yada fba next

emülatörü yükle çalıştır ve ekrana gelen sekmeden en üst menüdeki sekmeyi tıkla taramaya başlayacak ekrana gelmez ise start tuşuna bas ve takrardan tarat oldumu

Ugur_1987_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 14, 2011
102
0
16
39
15 gb rom var bende onları usb hdd ye attım ps3 e takdım tarattım gözükmedi :(roms diye klasör açtım içinede romları attım ama gözükmüyor

Bump: deed space burayla bi ilgilenirmisin olmadı romlar gözükmüyor

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
Krdeşim ben bu fba yyı bır tyulrlu ayarlıyamadım

oyunl<arı flash uzerınden atmak ıstıyorum

1:flasha su dızıne atıyorum romlarrr ı gormuyor

flash/roms/rom
elımde mame ve neogeo romları mevcut
ama gormuyyr :) flasha hangı yola atacagımı soylersen
saygılarımla< kkolay gelsın

ps3 ftp programı ne onerırsınız

Ugur_1987_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 14, 2011
102
0
16
39
dead space kardeşim nerdesin bi ilgilenirmisin olmadı usb hdden oyunları görmüyor

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
slm arkadaslar sorun nedir tek tek gelin ne oldu vallaha birden kendimi saldırı altında hissettim.arkadaslar ben oyunları dahili hdd yolu ile attım ve kullandığım romlar fba next emülatörüne ait romlar sizler ile link paylaşacağım şimdi lütfen bekleyin

usb yolu ile denemedim çalışması gerektiği söyleniyor.şu an yapamayanlar usb ile romları tanıtmaya çalışan arkadaslarmı.

sub ile yada harici ile şu şekilde deneyin arkadaslar

1 usb nizin yada harici hdd nizin ana diznine öncelikle küçük harfler ile roms klasörü ve bu klasörün içinede elinizde hangi emülatöre ait rom varsa onun adını oluşturun örneğin

roms/fba (fba next den Bahsediyorum Kısaltıyoruz isim Uzantısını)/açtığımız Fba klasörünün içinede romları atalım,

2 ci uygulama ve yöntem ise romları usb belleğinizin veya harici hdd nizin ana diznine klasör içinde olmayacak şekilde deneyiniz

arkadaslar romların hepsini seçmek veya kopyalamak yerine bir kaçtane oyunu önce kullanınız işlemi başarılı bir şekilde yaptıysanız sonrada tüm rom dosyalarını kopyalayınız

yani ben örneğin capcom oyunlarından street fighter ve final fight romlarını denedim baktım ekranda gözüktü sonrada hepsini kopyaladım işte bu kadar basit.

sizlere bu emülatör ile uyumlu romları paylaşıyorum işte link

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

neogeo bios
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

king of fighters romlarını çalıştırmanız için bu bios

bios çalışmazsa bios linki alternatif