PS5 Yardım Yeni Ps5 6.02 Yardım!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde usta1907 tarafından oluşturulan Yeni Ps5 6.02 Yardım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 406 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Yeni Ps5 6.02 Yardım!
Konbuyu başlatan usta1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İrfanozturk

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
998
493
63
makineyi güncellemedim.halen 6.02 versiyonda.
elimde hem ps5 hem de ps4 oyunu var.
Ps4 oyunlar pkg formatında ps4de goldhendeki gibi etahen menüsünde package yükleme yerinden önce ana oyunu sonra update dlc ve yama şeklinde yükleyeceksiniz.
Ps5 ise oyunları klasörlü dosya sistemi olur ya taşınabilir bellekte ya da dahili hafızaya taşıyarak en basit yöntemle itemzflow ile oynayabilirsin ps3 döneminden multiman ile nasıl oyun seçip başlatıyorduk itemzflow da aynı biraz ps5 de onunla oyunları başlatıyoruz.

İrfanozturk

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2026
3
0
1
Durun 10.01 güncelletmeyin hemen anlatıyorum sana öncelikle internete sakın bağlama PlayStation sana backup vericem onu exfat formatında taşınabilir belleğe atacaksın direk ps5 klasörü şekilde sonra ayarlardan sistem geri yüklemesi yapacaksın kırılma youtube uygulaması gelecek diğer şeyleri anlatırım sana hepsini backport olayı var artık bende de fat kasa diskli 6.02 cihaz güncellemedim sıkıntı yaşamıyorum bu 6.50 sürüme kadar Linux kurma gelme ihtimali var dediğim gibi ilk bunu yapalım oyun yükleme konusunda da takılırsan yardımcı olurum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Benim cihazımda 6.02.bunu yapsam aynı şekilde olur mu