- Eki 7, 2019
- 249
- 51
- 28
Dediklerini yaptım payload yükledim onları ve bnde J2JB yaparken etehan tobox açılmıyor onun yerine debug seting açılıyor onun yerine bnde webkit kullanıyorumaçılmadı diyorsun tamam. hata ne yazıyor. siyah ekran mı. cihaz ps5 pro mu. sıkıntıyı söyle çözelim. eğer harici ssd veya hdd varsa özelden atayım link ordan indir. klasör şeklinde ve türkçe altyazı var. fpkg için gerekli dosyaları yükledinmi
shadowmountplus
a53_ppr_install_1140_20.09
kstuff-1.13-fpkg-dr-test5
yukardaki en son çıkan elf leri bu siteden bulup indir. ayrıca dinlenme moduna girerken oynadığın fpkg oyunu varsa kapat. dinlenme modundan çıkarken payloada girip a53_ppr_install_1140_20.09 bunu tekrar çalıştırman lazım. yükledim bitti maalesef ps5de yok. az bir uğraş göstermek lazım
Dostum deaçılmadı diyorsun tamam. hata ne yazıyor. siyah ekran mı. cihaz ps5 pro mu. sıkıntıyı söyle çözelim. eğer harici ssd veya hdd varsa özelden atayım link ordan indir. klasör şeklinde ve türkçe altyazı var. fpkg için gerekli dosyaları yükledinmi
shadowmountplus
a53_ppr_install_1140_20.09
kstuff-1.13-fpkg-dr-test5
yukardaki en son çıkan elf leri bu siteden bulup indir. ayrıca dinlenme moduna girerken oynadığın fpkg oyunu varsa kapat. dinlenme modundan çıkarken payloada girip a53_ppr_install_1140_20.09 bunu tekrar çalıştırman lazım. yükledim bitti maalesef ps5de yok. az bir uğraş göstermek lazım