PS5 PKG Oyun 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,221 kez görüntülenmiş, 249 yorum ve 119 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fightfamedream08

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
249
51
28
açılmadı diyorsun tamam. hata ne yazıyor. siyah ekran mı. cihaz ps5 pro mu. sıkıntıyı söyle çözelim. eğer harici ssd veya hdd varsa özelden atayım link ordan indir. klasör şeklinde ve türkçe altyazı var. fpkg için gerekli dosyaları yükledinmi

shadowmountplus
a53_ppr_install_1140_20.09
kstuff-1.13-fpkg-dr-test5

yukardaki en son çıkan elf leri bu siteden bulup indir. ayrıca dinlenme moduna girerken oynadığın fpkg oyunu varsa kapat. dinlenme modundan çıkarken payloada girip a53_ppr_install_1140_20.09 bunu tekrar çalıştırman lazım. yükledim bitti maalesef ps5de yok. az bir uğraş göstermek lazım
Dediklerini yaptım payload yükledim onları ve bnde J2JB yaparken etehan tobox açılmıyor onun yerine debug seting açılıyor onun yerine bnde webkit kullanıyorum
açılmadı diyorsun tamam. hata ne yazıyor. siyah ekran mı. cihaz ps5 pro mu. sıkıntıyı söyle çözelim. eğer harici ssd veya hdd varsa özelden atayım link ordan indir. klasör şeklinde ve türkçe altyazı var. fpkg için gerekli dosyaları yükledinmi

shadowmountplus
kstuff-1.13-fpkg-dr-test5

yukardaki en son çıkan elf leri bu siteden bulup indir. ayrıca dinlenme moduna girerken oynadığın fpkg oyunu varsa kapat. dinlenme modundan çıkarken payloada girip a53_ppr_install_1140_20.09 bunu tekrar çalıştırman lazım. yükledim bitti maalesef ps5de yok. az bir uğraş göstermek lazım
Dostum de

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
572
252
63
Dediklerini yaptım payload yükledim onları ve bnde J2JB yaparken etehan tobox açılmıyor onun yerine debug seting açılıyor onun yerine bnde webkit kullanıyorum

Dostum de
Bendeki sistem yazılımı 11.20 webkitautoloader ile kırıyorum. Elfleri otomatik yüklüyor. Bende sorun olmadı. Harici HDD attım, backport attım oyun açıldı( Oyun klasör şeklinde Türkçe olduğu için bunu seçtim. Sanırım pkg olanda Türkçe yok) klasör olanı özelden atıyorum. Pkg denemedim

foral42

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 10, 2014
348
75
28

10.XX Sürümlerinde çalışır

DOWNLOAD

[Hidden content]

Pro Fix sürüm

Not: Temel FPKG sürümü 13.xx'tir; "4.xx+" sürümleri için Pro Fix içeren ayrı bir BackPort PKG'si mevcuttur.

Şunlarla test edildi:
1. kstuff-fpkg-1.13-dr-test5
2. ShadowMountPlus 1.7beta2

- Firmware 9.00.

FPKG yöntemi şu an için yalnızca 11.60 sürümüne kadar çalışmaktadır; daha yüksek bir sürüm kullanıyorsanız exFAT tercih edin.

[Hidden content][Hidden content]
​
teşekkürler

smk23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
21
0
1

DOWNLOAD

[Gizli içerik]

Pro Fix sürüm

Not: Temel FPKG sürümü 13.xx'tir; "4.xx+" sürümleri için Pro Fix içeren ayrı bir BackPort PKG'si mevcuttur.

Şunlarla test edildi:

- Firmware 9.00.

FPKG yöntemi şu an için yalnızca 11.60 sürümüne kadar çalışmaktadır; daha yüksek bir sürüm kullanıyorsanız exFAT tercih edin.

[Gizli içerik][Gizli içerik]
​
teşekkürler

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
420
222
43

shadowmountplus

Bu a53_ppr_install_1140_20.09 elf dosyasına gerek kalmadı, kstuff-1.13-fpkg-dr-test5 yeterli artık.

citroenc3aircross

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 5, 2022
29
0
1

DOWNLOAD

[Gizli içerik]

Pro Fix sürüm

Şunlarla test edildi:

- Firmware 9.00.

[Gizli içerik][Gizli içerik]
​
teşekkürler