13.60 Sürümüne FC27 kuramıyorum.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde barancanbay44 tarafından oluşturulan 13.60 Sürümüne FC27 kuramıyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı 13.60 Sürümüne FC27 kuramıyorum.
Konbuyu başlatan barancanbay44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cafein555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barancanbay44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
17
5
3
Henüz dün Jailbreak attım. Pek de fazla bilgim yok daha önceden sadece PS3 kırmıştım. Dün FC27 yükledim fakat açılmadı. Hata kodu şu şekilde : CE-109297-8 Oyunu PKG olarak kurdum. Başta açıldı ama altta lütfen bekleiniz yazısı döndü durdu sonra konsol çöktü bazı tuşlar vs basmamaya başladı. Bu oyunu basit şekilde kurmamın herhangi yolu varmı?

cafein555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
451
142
43
Henüz dün Jailbreak attım. Pek de fazla bilgim yok daha önceden sadece PS3 kırmıştım. Dün FC27 yükledim fakat açılmadı. Hata kodu şu şekilde : CE-109297-8 Oyunu PKG olarak kurdum. Başta açıldı ama altta lütfen bekleiniz yazısı döndü durdu sonra konsol çöktü bazı tuşlar vs basmamaya başladı. Bu oyunu basit şekilde kurmamın herhangi yolu varmı?
malesef pkg oyunlarını 11.60 yazılıma kadar sahip olan cihazlara kuramıyorsunuz.klasör veya exfat formatlı hdd veya ssd den harici oynayabilirsiniz. yada klasör formatlı indirip. data/hombrew klasörüne kopyalayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...